NANTES ODLUČIO KAKO ĆE ODATI POČAST NESTALOM SALI: / Njihov potez oduševit će milijune ljudi

Image
Foto: AFP

Francuska momčad pronašla je način da oda počast nestalom nogometašu

29.1.2019.
18:52
AFP
VOYO logo

Ekipa Nantesa će sutra navečer odigrati prvi susret otkad je klub napustio argentinski napadač Emiliano Sala. Sala je bio najbolji nogometaš ove ekipe u dosadašnjem dijelu sezone, a prije tjedan dana je napustio klub te krenuo za Cardiff s kojim je trebao potpisati ugovor.

Ipak, avion kojim je putovao se vjerojatno srušio u more i od tada se traga za njim i pilotom. Nakon što je policija obustavila pretragu kazavši da ona previše košta, nogometaši i treneri iz francuske Ligue 1 su skupili 300 tisuća eura kako bi se ista nastavila što je i učinjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su shrvani

Svi ljudi koji rade u klubu Nantes još uvijek ne gube nadu i ne žele se predati pa su se oglasili preko službene stranice kazavši da neće biti minute šutnje ni aplauza za Salu pred početak susreta protiv St. Etiennea koji se inače igra s malim zakašnjenjem.

Iz kluba su obavijestili javnost da će svi igrači nositi isti dres u susretu protiv spomenutog rivala. Na svakom će pisati prezime "Sala", a ispod broja će biti poruka "Animo Emi" što u prijevodu sa španjolskog znači otprilike "Hrabrost". Njegov portret će stajati na sredini igrališta pred početak meča, a navijači koji žele moći će kasnije, kada portret bude premješten pored travnjaka, donijeti cvijeće ili poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, tijekom zagrijavanja nogometaša na velikom ekranu će biti prikazivati najbolji Salini potezi tijekom karijere u Nantesu, a prilikom ulaska igrača na teren neće biti muzike u pozadini. Neće biti ni organiziranja fan zone pred početak meča. Inače, spomenuta utakmica počinje sutra u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo