NADMAŠITE OVO AKO MOŽETE: / Iznajmio otok za 500.000 eura kako bi zaprosio srednjoškolsku ljubav!

Image
Foto: AFP, LEON NEAL

Iza velškog nogometaša Garetha Balea (27) vrlo je uspješno ljeto. Kako na sportskom, tako i na privatnom planu.

1.8.2016.
14:20
AFP, LEON NEAL
VOYO logo

S reprezentacijom Walesa je senzacionalno dogurao do polufinala Europskog prvenstva u Francuskoj, a potom se zaručio s dugogodišnjom djevojkom Emmom Rhys-Jones. Par je u vezi još od srednjoškolskih dana i ima dvije kćeri, ali Bale je tek ovo ljeto odlučio napraviti veliki korak i zaprositi Emmu.

Slavio rođendan i zaruke

Pohvalio se nogometaš Real Madrida još prije dva tjedna da je izabranica njegova srca rekla 'da', ali tek su sada procurili detalji prosidbe. Telegraph tako piše da je Bale za tu priliku iznajmio otok u blizini Ibize, što ga je koštalo - 500.000 eura! Samo za prosidbu je, dakle, velška zvijezda potrošila pola milijuna eura, a vjenčanje tek slijedi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatni otok se zove Tagomago i nalazi se samo 900 metara od sjevernoistočne obale Ibize, odnosno 79 kilometara od Valencije. Tvrtka koja ga iznajmljuje navodi kako cijena vile s pet spavaćih soba stoji 500.000 eura za tjedan dana. Za Realova napadača koji zarađuje 350.000 eura tjedno - prava sitnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je na otok poveo i velik broj prijatelja i članova obitelji jer je u privatnoj oazi odlučio proslaviti 27. rođendan. Inače, u istoj vili je prije dvije godine odsjeo i Baleov suigrač iz Reala Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo