NA FRANCUSKOJ OBALI POJAVILI SE DIJELOVI AVIONA U KOJEM JE NESTAO EMILIANO SALA? / Zasad nema dokaza o preživjelima

Image
Foto: AFP

Pojavili su se novi detalji oko nestanka Emiliana Sale

30.1.2019.
15:23
AFP
VOYO logo

Kako javlja AFP, na francuskoj obali pojavili su se dijelovi aviona koji navodno pripaju onom avionu u kojem je nestao Cardiffov nogometaš Emiliano Sala. Navodno se radi o jastucima sa sjedala iz aviona, a vijest se pojavila na Twitteru.

Više od tjedan dana nije bilo ni traga zrakoplovu da bi u ponedjeljak na plaži kod gradića Surtainville 60 kilometara zapadno od Caena isplivali dijelovi sjedala. "Predmeti su nađeni u kratkom vremenskom razmaku i prvim pregledom utvrđeno je da vrlo vjerojatno pripadaju nestaloj letjelici", objavila je danas britanska agencija za civilno zrakoplovstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijelovi aviona

Agencija je poručila da pokreće vlastitu potragu za zrakoplovom na morskom dnu i da će surađivati s paralelnom privatnom istragom koju je pokrenula Salina obitelj.

Podsjetimo, avion koji je prevozio argentinskog napadača Emiliana Salu (28) iz Nantesa i Cardiff nestao je prije nešto više od tjedan dana, a taj događaj potresao je nogometni svijet. Sala je privatnim letom u ponedjeljak navečer krenuo prema Cardiffu, ali je avion nestao s radara i od tog trenutka se nogometašu i pilotu Daveu Ibbotsonu gubi svaki trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo