PUNO PROMILA NA TERENU

TUKLI SE I POVRAĆALI: Odigrana najpijanija nogometna utakmica koju možete zamisliti

Norvežani su se odlučili malo poigrati s nogometom i – promilima!

Naime, skupina norveških amatera odlučila je odigrati utakmicu uz jedno ‘malo’ pravilo. Nitko ne smije nastupiti tko nema minimalno jedan promil alkohola u krvi. Zagrijavanje za utakmicu počelo je u svlačionici uz razna alkoholna pića, navijačice i glazbu.

IZNENAĐENJE U KAMPU BARCELONE: Bieber se okušao jedan na jedan s Neymarom pa odradio nezaboravni selfie

U svlačionici zavladalo apsolutno ludilo

Jedan sat prije utakmice, u svlačionici je zavladalo apsolutno ludilo. Alkohol je tekao u potocima, uživalo se i u žestokim pićima, ne samo pivi, jela se pizza, pjevalo se i plesalo. Kao da je riječ o tulumu, a ne o pripremi za nogometnu utakmicu.

Alkohol je učinio svoje

Alkohol je vrlo brzo učinio svoje, pa su neki za poklon dobili pizzu u lice, neki su se tukli, a neki su i mokrili usred svlačionice i povraćali na terenu netom prije početka “pijanog susreta”. Ubrzo su i prvi počeli padati s nogu. Važnu ulogu imali su i suci susreta koji su osim kartona u svojim džepovima imali i alko-testove.

Naime, pogodak nije vrijedio ako strijelac nije imao minimalno jedan promil alkohola u krvi. Pogodak bi u tom slučaju bio poništen, a strijelac bi se trebao ‘dopiti’ kako bi sve bilo regularno. Pogledajte kako je to izgledalo u videu gore.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr