NAVIJAČ DINAMA BRUTALNO PRETUČEN NA POLJUDU NAKON DERBIJA: / S teškim ozljedama završio u bolnici

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Napadnuti je pretučen nešto prije 21 sat, nedugo nakon kraja utakmice, a sve se dogodio u Ulici VIII. Mediteranskih igara

5.3.2020.
13:25
PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Nakon sinoćnjeg derbija u Splitu na Poljudu između Hajduka i Dinama (0:2), dogodio se napad. Naime, kako su izvijestili iz policije, 24-godišnjak je brutalno pretučen dok se vraćao s utakmice. Napadnuti je pretučen nešto prije 21 sat, nedugo nakon kraja utakmice, a sve se dogodio u Ulici VIII. Mediteranskih igara. Ozlijeđeno mu je oko.

Image
[FOTO, VIDEO] I PRIJE SAMOG POČETKA S TRIBINA SU POČELI ODJEKIVATI UŽASI: /

Boysi po putu izveli sprdnju

Image
[FOTO, VIDEO] I PRIJE SAMOG POČETKA S TRIBINA SU POČELI ODJEKIVATI UŽASI: /

Boysi po putu izveli sprdnju

Za sada nepoznata osoba udarila je 24-godišnjaka u predjelu glave

"Sinoć oko 20.55 sati po završetku nogometne utakmice i napuštanja stadiona Poljud u Splitu u ulici VIII Mediteranskih igara za sada nepoznata osoba udarila je 24-godišnjaka u predjelu glave. Zadobio je tešku tjelesnu ozljedu (oka), te je hospitaliziran u splitskoj bolnici. U tijeku je kriminalističko istraživanje", objavila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana osvanulo je kako je napadnuti mladić, kao što se i pretpostavljalo, 24-godišnji navijač "Dinama". Iz splitske policije su u izjavi za Hinu potvrdili napad na mladića i izvijestili da se sve zbilo nakon što je na Poljudu odigran najveći derbi hrvatskog nogometa. U 20.55 sati brojni su navijači i ljubitelji nogometa napuštali nogometni stadion na Poljudu kada je na južnoj strani, u Ulici VIII Mediteranskih igara, nepoznati napadač udario 24- godišnjeg navijača "Dinama" u glavu i ozlijedio mu oko.

Prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice privedena 31 osoba

Inače, splitska policija je u srijedu navečer prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice privela 31 osobu. Privedeni su uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i prekršaja protiv javnog reda i mira, a među njima su bila trojica kod kojih je policija pronašla pirotehnička sredstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za vrijeme i nakon javnog okupljanja nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, kao ni uništenja imovine", izvijestili su iz policije. Splitski su policajci gostujuće navijače pratili do Poljuda.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo