MEĐUNARODNI NOVINARSKI TENISKI TURNIR: / Net-ova novinarka Ana Raić-Knežević na pobjedničkom postolju

Image
Foto: AFP

Turnir se održava u organizaciji Sekcije novinara skijaša HND-a

5.6.2018.
11:12
AFP
VOYO logo

I ove se godine u teniskom centru Aminess Laguna hotela u Novigradu održava međunarodni novinarski teniski turnir, 32. otvoreno prvenstvo novinara tenisača. Natjecanje organizira Sekcija novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva, čime je nastavljena dugogodišnja tradicija kada početkom ljeta novinari skijaši i njihovi gosti odmjeravaju snage i u sasvim drugoj sportskoj disciplini.

"Drago nam je da smo ovo sportsko druženje uspjeli oživjeti prije nekoliko godina. Pokazujemo time osim našeg novinarskog i sportski duh koji krasi kolege koji dolaze na ova naša natjecanja. Iako je bit u druženju, prave borbe za svaki poen ne izostaju", objašnjava Danijel Popović iz Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva, a prenosi croscij.wordpress.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovakinja, Čehinja i Ana

Prvog dana turnira, javlja isti izvor, podijeljena su postolja u pojedinačnoj muškoj i ženskoj kategoriji, a portal Net.hr ima svoju predstavnicu na pobjedničkom postolju. Naime, među ženama je najbolja bila Slovakinja Jana Janku, drugo mjesto je pripalo Zuzani Prediger iz Češke, a Net-ova Ana Raić-Knežević bila je treća.

Natjecanja muškaraca odigrano je kroz dvije kategorije. Među starijima je pobjedu odnio Zoltan Karpati, drugo je mjesto pripalo Ludovicu Jasenovecu, a treće Darku Korenu. U mlađoj muškoj kategoriji slavio je slovenski novinar Bojan Glavič ispred talijanskih predstavnika Danielea Banvenutija i Daria Cavalierea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo