MARIJI ŠARAPOVOJ PRIJETI 7 GODINA ZATVORA: / Ruska ljepotica bi zbog prijevare mogla iza rešetaka

Image
Foto: AFP, ROBYN BECK
21.11.2017.
11:45
AFP, ROBYN BECK
VOYO logo

Prema navodima AFP-a, tvrtka koja je stajala iza građevinskog projekta optužena je za uzimanje više milijuna američkih dolara od kupaca prije no što je projekt propao. Piyush Singh, odvjetnik koji zastupa jednog od prevarenih, potvrdio je izvoru da je policija podigla optužnicu protiv ruske tenisačice, nekoć najbolje na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog luksuznog apartmantskog kompleksa koji je nosio ime 'Ballet by Sharapova', a trebao među ostalim sadržavati tenisku akademiju i heliodrom, ruska je teniska zvijezda 2012. godine boravila u Indiji s namjerom promoviranja stambenih rješanja koja će vlasnicima 'dati osjećaj posjedovanja nečeg posebnog i drugačijeg'.

Singh tvrdi da nitko ne bi uložio novac da uz projekt nije stajalo ime Šarapove. Posao je trebao biti gotov lani, no radovi su stali nakon što je uzeto nekoliko milijuna dolara od kupaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarapova je u 2015. godini zaradila oko 30 milijuna dolara, od čega 23 iz projekata nalik ovome zbog kojeg bi mogla, uz veliku novčanu kaznu, biti kažnjena i zatvorskom u trajanju od sedam godina, javlja unilad.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo