MARCELO BROZOVIĆ EMOTIVNOM PORUKOM SE OPROSTIO OD PREMINULOG VATROGASCA: / Nekad su živjeli u istom gradu

Image
Foto: Profimedia/Instagram

Požar je iz zasad neutvrđenih razloga najvjerojatnije buknuo u stanu u kojem u tom trenutku nije bilo ljudi

21.7.2019.
18:08
Profimedia/Instagram
VOYO logo

Tragedija mladog vatrogasca Ivana Galekovića koji je poginuo u požaru u subotu u Velikoj Gorici zavila je Hrvatsku u crno. Nemili događaj puni redove novinskih stupaca, a poruke sućuti pristižu sa svih strana.

Jednu od njih poslao je i nogometaš Marcelo Brozović. Hrvatski reprezentativac dugo je živio u Velikoj Gorici, a oprostio se od Galekovića riječima "Počivaj u miru Božjem, prijatelju", iz čega bi se moglo zaključiti da je Brozović poznavao nesretnog vatrogasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid još uvijek traje

Zagrebačka policija nastavila je u nedjelju s vještacima forenzičnog centra Ivan Vučetić provoditi očevid na mjestu požara u Velikoj Gorici, gdje su u subotu ozlijeđena dva vatrogasca od kojih je jedan podlegao ozljedama u KBC-u Zagreb i sad se od njega opraštaju vatrogasci, poručujući kako je njihov kolega pokazao koliko je veliko srce vatrogasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U VELIKOJ GORICI POGINUO VATROGASAC (24): /

Gasio je kuću koja se zapalila; 'Brate po vatri, počivaj u miru'

Image
U VELIKOJ GORICI POGINUO VATROGASAC (24): /

Gasio je kuću koja se zapalila; 'Brate po vatri, počivaj u miru'

Požar je iz zasad neutvrđenih razloga najvjerojatnije buknuo u stanu u kojem u tom trenutku nije bilo ljudi, u potkrovlju kuće 39-godišnjaka, u Ulici Mate Lovraka, izvijestila je u nedjelju policija.

Prilikom gašenja požara, koji je planuo oko 16 sati, ozlijeđeni su 24-godišnji i 44-godišnji vatrogasac. Za mlađeg vatrogasca Ivana Galekovića nije bilo spasa te je u 19 sati umro u KBC-u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S kolegom je sve u redu

Njegov kolega, koji je pretrpio šok zadržan je na opservaciji, ali je u međuvremenu pušten kući jer nema ozljeda, doznaje se u zagrebačkom KBC-u.

Dok policija s vještacima provodi očevid, vatrogasci iz čitave Hrvatske putem društvenih mreža opraštaju se od mladog velikogoričkog vatrogasca Ivana Galekovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo