MANIPULATOR RONALDO: / Nogometna zvijezda će nakon ovoga biti još slavnija!

Image
Foto: AFP

Jedna je od najvećih zvijezda današnjice, jedan od najbogatijih sportaša, ima najviše pratitelja na društvenim mrežama... Ali, sve to nije dovoljno.

20.9.2015.
8:30
AFP
VOYO logo

Naime, kako izvještava španjolski dnevni list Marca, jedan od najpoznatijih filmskih redatelja današnjice Martin Scorsese odlučio je angažirati Ronalda i dati mu ulogu u svome novom projektu! Mnogi smatraju da je nogometaš Real Madrida veliki glumac na terenu, a sada će svoje vještine moći pokazati i pred kamerama.

Još se ne zna koga će glumiti

Budući Scorseseov film ima radni naslov Manipulator, a pratit će život talijanskog agenta za nekretnine Alessandra Prota. Glasine kažu da je upravo prema njemu nastao glavni lik u popularnoj knjizi i kasnijem filmu Pedeset nijansi sive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=cristiano

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, dijelovi filma Manipulator trebali bi biti snimljeni u Trump Toweru u New Yorku, gdje je Ronaldo nedavno kupio luksuzni stan. Kakva će biti njegova uloga u filmu, zasad još nije poznato, ali legendarni redatelj Taksista, Razjarenog bika, Dobrih momaka i još niza kultnih ostvarenja očito zna zašto je odlučio angažirati nogometnu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo