PROMOTOR HRVATSKE

MANDŽINA POZIVNICA MILIJUNIMA LJUDI: ‘Pitate se zašto Hrvati misle da imaju najljepšu zemlju na svijetu…’

Nogometaš Juventusa i hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić iskoristio je profile na društvenim mrežama za promociju ljepota države i poziv onima koji ga na njima prate da posjete Hrvatsku.

Dva milijuna ljudi prati Instagram-profil popularnog hrvatskog nogometaša, a gotovo 900,000 njih njegov profil na Twitteru. Svima njima Mandžukić se obratio porukom:

“Pogledajte ovaj video ukoliko se pitate li se zašto Hrvati misle da imaju najljepšu zemlju na svijetu. S ponosom ovdje predstavljam Slavoniju”, odnosno “Ukupnom 4-1 pobjedom protiv Grčke, Hrvatska se plasirala na Svjetsko prvenstvo. Sada je vrijeme da otkrijete veličanstvenu Slavoniju i moju prekrasnu zemlju. Dobrodošli u Hrvatsku!”.

Uz objave na objema društvenim mrežama Mandžukić se referirao na promotivni spot Hrvatske turističke zajednice sniman na prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj u kojem ima istaknutu ulogu kao i Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr