ČEMU TO?

LJUBOMORNI GRCI IZMISLILI AFERU MODRIĆU: Schildenfeld reagirao i očistio ime bivšeg suigrača i prijatelja

Hrvatska je i više nego zasluženo prošla Grčku u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a izgleda kako to nije najbolje sjelo grčkim medijima koji izmišljenim pričama pokušavaju poljuljati naše reprezentativce.

A na meti im se našao kapetan Luka Modrić. Naime, Gordon Schildenfeld, Mladen Petrić i Danijel Pranjić igrali su u Panthinaikosu te su upozanti sa životom u grčkoj prijestolnici. Nakon remija koji je Hrvatskoj osigurao SP, odlučili su u provod izvesti Luku Modrića, Šimu Vrsaljka i Ivana Perišića.

Sramotno izmišljanje

Već idućeg dana, grčki mediji raspisali su se o aferi između Luke Modrića i grčke manekenke Rie Tsige. Schildenfeld nije mogao trpjeti pisanja takvih gluposti o našem kapetanu te je na cijelu pričao reagirao na Facebooku gdje je sve objasnio:

“Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu”, napisao je Schifo i dodao:

“Sramotno što su napravili Riji. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal.”

 

Povratak na Net.hr