HALO, BING? POŠTO AUTO / Lewis Hamilton prodaje brutalno skupu jurilicu. Postoji samo pet ovakvih vozila na svijetu, ali cijena je paprena

Image

Uoči početka sezone Hamilton je odlučio malo provjetriti vlastitu garažu i riješiti se jedne od najskupocjenijih jurilica

4.1.2022.
11:39
Play logo

Nakon što je izgubio naslov prvaka u posljednjoj utrci sezone Formule 1 i to u zadnjem krugu kada ga je prestigao Max Verstappen i odnio mu titulu pred nosom, Lewis Hamilton je otišao na odmor i u međuvremenu se čak okitio viteškom titulom.

Hamilton je jako teško podnio ovaj poraz od Verstappena i govorilo se čak da bi mogao prekinuti karijeru, ali čini se da su to bile samo spekulacije i Hamilton će voziti za Mercedes i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaje auto

Play logo

No, uoči početka sezone Hamilton je odlučio malo provjetriti vlastitu garažu i riješiti se jedne od najskupocjenijih jurilica koje posjeduje. Hamilton je odlučio prodati svoju Pagani Zondu LH 760, koja do brzine od 100 km/h stiže za tri sekunde.

Na svojoj prekrasnoj "ljubičastoj zvijeri" zaradit će dosta novca jer se njena vrijednost procjenjuje na čak 10 milijuna eura, a vrijedi toliko jer ih je u svijetu proizvedeno samo pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo