KRVAVI POKUŠAJ LINČA NA NOGOMETNOJ UTAKMICI U SUSJEDSTVU: / 'Sekunde su me dijelile od smrti'

Image
Foto: Screenshot: Ilustracija
25.10.2016.
15:40
Screenshot: Ilustracija
VOYO logo

Srpski tabloid Kurir prenosi kako su Cvjetkovića na završetku utakmice napali igrači gostujuće momčadi nakon dosuđenog jedanaesterca za domaćina pri vodstvu "Rudanke" sa 2:1.

"Sve što je uslijedilo izgledalo je kao horor film poslije kojeg je mladi arbitar završio u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama", stoji u tekstu Kurira o ovom događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVI DETALJI O MAMIĆEVOM LUDILU NA POLJUDU: ‘Držali su ga dok je pokušavao doći do Pašalića’

'Psovke i vrijeđanja parali su nebo'

"Poslije dosuđenog kaznenog udarca, vratar gostujućeg sastava napravio je prekršaj. Međutim, tada su me 'opkolili' nogometaši Rudanke. Dobrica Jović udario me je u glavu u predjelu lica, odnosno usta, dva puta. Pao sam kao pokošen, ali sam uspio nekako ustati sav krvav. Psovke i vrijeđanja parali su nebo. U tom trenutku spasili su me redari, publika, domaći nogometaši. Kada sam pomislio da se koliko-toliko smirila situacija, rekao sam da je to kraj, nema nastavka", otkriva detalje ovog događaja Marinko Cvjetković koji ističe kako u tom trenutku prema njemu trči Goran Todorović kojem se na prvi udarac uspio izmaknuti, ali ga na kraju Todorović ruši na tlo nogama.

'Sijevaju udarci na sve strane, glava, trbuh...'

"U padu volejom me u glavu dočekuje Jović. Sijevaju udarci na sve strane, glava, trbuh, ruke, noge, gubim svijest. Sekunde su me dijelile od smrti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo