OSTAO U ŠOKU

KOŠARKAŠKA LEGENDA POPUT MARVELOVOG SUPERJUNAKA: Naglić o hit snimci: ‘Ne znam gdje mu je pamet bila…’

Udare bure oko Senja spoznao je jedan motociklist iz Dubaija odvaživši se na put na dva kotača prema Zadru. U trenutku kada su stvari krenule loše pojavio se neočekivani junak, legendarni hrvatski košarkaš, nositelj olimpijske bronce, dvostruki osvajač Eurolige i aktualni trener Zadra Aramis Naglić.

Snimku koja je pogledana više od 90.000 puta u nekih 15 sati koliko je na Facebooku opisao je sam motociklist osvježivši upis s podacima o čovjeku koji mu je pomogao.

Tvrdi tako da se zbog ponosa i iskustva oglušio na upozorenja lokalnog stanovništva koje ga je upozorilo na vjetar kakvog nema nigdje na svijetu, a nakon doživljenoga priznao kako je upozorenje bilo istinito. Novi dodatak u opisu snimke saznanje je o kome je riječ i zahvala hrvatskom košarkaškom stručnjaku.

ISKUSNI BAJKER UMALO STRADAO NA MAGISTRALI: ‘Vozio sam po Patagoniji, pustinji Gobi, svašta prošao… Ali ovaj vjetar najgore je što sam osjetio

Naglićeve, pak, riječi u opisu onoga što se dogodilo prenosi portal 24sata.hr:

“Ne znam gdje mu je pamet bila, pa po tom vjetru se ne može ni autom proći, a kamoli motorom ili pješice. A plus svega čovjek još i snima. Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti.”

Prokomentirao je i činjenicu da su neki prošli bez zaustavljanja automobila.

“Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha… Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak, cijelo jutro telefon mi zvoni, svi me zafrkavaju, a ja im odgovaram: ‘Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u'”, našalio se Naglić uz zaključak:

“Milijun puta prošao sam tom dionicom još iz vremena kad sam igrao u Splitu i dobro znam kako bura puše. Ovo je bilo doista jako i pravo je čudo da mu se nije dogodilo nešto teže. Navodno je riječ o nekom avanturistu iz Dubaija koji ne zna ništa o buri u podvelebitskom kanalu, ali sad je valjda naučio.”

Povratak na Net.hr