RUŽNA PREPIRKA

‘KOLIKO SI DOBIO OD NACIJE ANTE PAVELIĆA DA IZDAŠ?’ Kapetan Dragan odgovorio legendarnom Milojku Pantiću

Pantić se javno odrekao Crvene zvezde, a Kapetan Dragan mu je poslao odgovor

Crvena zvezda je prije nekoliko dana šokirala regiju kada je počasni dres dodijelila osuđenom ratnom zločincu Draganu Vasiljkoviću poznatom i pod imenom Kapetan Dragan, koji je nakon 13 i pol godina u hrvatskom zatvoru pušten na slobodu te se vratio u Srbiju.

On je bio jedan od vođa paravojnih postrojbi koji su tijekom rata počinili zločine u Hrvatskoj pa je ovaj Zvezdin čin izazvao ogorčenje kod Milojka Pantića, poznatog srpskog komentatora i vatrenog navijača Zvezde.

ČUVENI SRPSKI KOMENTATOR POLUDIO ZBOG ZVEZDINOG POTEZA: ‘Znate li gdje je 29. svibnja 1991. bio vaš novi počasni član kluba?’

Žestok odgovor

Pantić se javno odrekao Crvene zvezde, a Kapetan Dragan mu je poslao odgovor. Što mu je odgovorio, pročitajte u nastavku:

“Ja nikada nisam ratovao s nekakvom “nacijom Roberta Prosinečkog”, zar si dragi moj Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi tako svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživio halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog vidio kao nekakvog Ustaškog Mojsija i Oca Nacije? Nacije Ante Pavelića i ostalih ustaških monstruma, srbomrzaca, srboždera i srbosjeka?

Taj nikad gospodin Milojko Pantić je zaboravio da napomene da su sunarodnjaci Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića nacistički zlikovci koji su pobili cijelu srpsku obitelj Zec uključujući i malu djevojčicu Aleksandru, koja je tek napunila 12 godina. Milojku Pantiću su daleko bliži ti zlikovci s kojima se očigledno identificira, a na koje sam ja pucao braneći moju domovinu i moj srpski narod od ustaških krvoloka i potomaka rukovodioca industrijskih pogona za ubijanje srpske djece ispod 14 godina. Sjetimo se da je samo u Sisku život izgubilo 11 tisuća srpske djece.

Nije smetalo Milojku Pantiću ni to što su sunarodnjaci Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića na koje sam ja pucao tjerali Srbe da piju kiselinu pa dok su u agoniji trčali pokosili su ih kalašnjikovim. Očigledno Milojko više žali za tim zlikovcima nego za obitelji Zec ili srpskim žrtvama “garaže” gdje su Srbi pod prijetnjom oružja morali piti – sumpornu kiselinu. Nisam čuo da se Milojko Pantić stavio u zaštitu svojih srpskih sunarodnjaka. Očigledno su mu daleko bliži ustaški sunarodnjaci. Ma nije vrijedan komentara. Ne vjerujem da je Zvezda išta izgubila, ali on je izgubio sve.

Milojko, ovdje nije toliki problem tvoj kronični alkoholizam, to se liječi, teže ili lakše, ali tvoj autošovinizam je jedna teško izlječiva, izgleda gotovo neizlječiva bolest. Naročito ako se nekome kao što si ti to izgleda itekako i isplati: reci koliko si dobio srebrnjaka da izdaš, ne mene, već sve jasenovačke novomučenike i ostale ubijene od nacije Ante Pavelića? Kaži ako smiješ Milojko Paveliću, novi Judo, ili zašuti zauvijek.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr