KOD ZABOKA OSVANULA SKANDALOZNA PORUKA PROTIV MAMIĆA: / Ovo ledi krv u žilama

Image
Foto: PIXSELL

Poruka je samo nastavak opće mobilizacije Bad Blue Boysa

11.6.2019.
8:25
PIXSELL
VOYO logo

Jedan čitatelj Net.hr-a poslao nam je fotografiju navijačke poruke snimljene rano jutros kod Zaboka sljedećeg sadržaja:

"Noću sanjam mrtve Mamiće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Poruke diljem grada Zagreba

Kako doznajemo, ova poruka samo je nastavak opće mobilizacije Bad Blue Boysa nakon što se u klub vratio Zoran Mamić, iako je prema nepravomoćnoj sudskoj presudi osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u izvlačenju više od 144 milijuna kuna iz kluba. Zoran je ponovno na "mjestu zločina" i cijela je stvar odjeknula Hrvatskom te izazvala mnoštvo reakcija među Dinamovim navijačima koji su ogorčeni novim potezom Dinamove uprave.

Inače, Boysi su u ponedjeljak na više lokacija u Zagrebu postavili poruke s natpisom "Lopovi, odlazite" , a njihove "akcije" događaju se kad su braća Mamić, Zoran i Zdravko, ponovno privukli pozornost javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRED SJEDIŠTEM FIFE OSVANULA BRUTALNA PORUKA BAD BLUE BOYSA: /

Što će Zvonimir Boban kazati na ovo?

Image
PRED SJEDIŠTEM FIFE OSVANULA BRUTALNA PORUKA BAD BLUE BOYSA: /

Što će Zvonimir Boban kazati na ovo?

'Kolinda i Plenki spasit te neće'

"Kolinda i Plenki spasit te neće, za nas si bio i ostao našmrkano smeće", poruka je koja je ovih dana osvanula kod Utrina u Novom Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zoranov povratak, nakon što je klub u tek završenoj sezoni ostvario najbolji europski rezultat u posljednjih 50 godina plasmanom u osminu finala Europske lige, s prijezirom su dočekali svi oni koji godinama kritiziraju aktualnu vladajuću strukturu. Građani, navijači i članovi Dinama okupljeni u udruzi Dinamo – to smo mi oštro su reagirali na prošlotjednu presicu u Maksimiru gdje je Zoran Mamić, zajedno sa svojim timom, svečano predstavljen kao sportski direktor kluba. Više o tome možete pročitati – OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se Mamićevo uhićenje u BiH

Odvjetnik Zdravko Rajić potvrdio je da bi u utorak na Sudu Bosne i Hercegovine moglo biti održano ročište, a vrlo lako je moguće da će se Mamić dobrovoljno pojaviti kako bi izbjegao da ga uhite pripadnici SIPA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, osječki Županijski sud dostavio je Ministarstvu pravosuđa svu potrebnu dokumentaciju vezanu za pokretanje postupka izručenja bivšeg čelnika NK Dinama Zdravka Mamića iz Bosne i Hercegovine, doznaje se u ponedjeljak na tom sudu.

Nakon što je 7. lipnja Županijski sud izdao nalog za raspisivanje tjeralice Ministarstvo unutarnjih poslova je za Zdravkom Mamićem raspisalo domaću i međunarodnu tjeralicu, a za daljnju proceduru izručenja optuženika nadležno je Ministarstvo pravosuđa, izvijestili su na sudu. Mamićev odvjetnik Veljko Miljević u ponedjeljak je ocijenio da njegov klijent neće biti izručen Hrvatskoj "pogotovo ne na ovakav način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljević je izjavio kako ga smeta što je Mamić prva osoba u Hrvatskoj protiv koje je određen drugi istražni zatvor zbog čega je trebalo promijeniti 28-godišnju procesnu pretpostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo