TVRDE DA JE PROHODAO, NJEGOV PRIJATELJ PORUČUJE: / 'Potrebno je čudo da se oporavi, jako je loše'

Image
Foto: AFP
28.8.2016.
15:23
AFP
VOYO logo

Tu veliku vijest plasirali su kineski izvori, iako službene potvrde toga od strane njegove obitelji - nema! Obitelj Schumacher predvođena svojom šeficom za komunikacije Sabine Kehm ne daju apsolutne nikakve informacije o Schumacherovom zdravstvenom stanju, nego se javnost hvata za razne senzacionalističke i neistinite informacije, a u te okvire bi mogla ući i ova o prvim koracima Nijemca koju su plasirali mediji upitne objektivnosti, odnosno, oni koji teže samo senzacionalizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki tjedan nova priča

Naime, barem jednom tjedno pojavi se priča o Schumacherovom napretku koja daje nadu u čudesni oporavak. Doduše, dobre vijesti najavio je i bivši glavni šef Ferrarija Luca di Montezemolo prošlog tjedna rekavši da Schumacher pozitivno odgovara na tretmane, ali nije rekao niti riječi o tako značajnom napretku Schumachera u svom oporavku.

Schumacher odgovara pozitivno na tretmane, ali...

S druge strane, paralelno s tim pisanjima o prvim koracima Schumachera, britanski tabloid The Sun koji je jedan od najčitanijih medija u Velikoj Britaniji ističe kako je zdravstveno stanje Michaela Schumachera loše i kako je, prema izjavi Gerda Krämera, Schumacherovog prvog sponzora i obiteljskog prijatelja, potrebno čudo da se oporavi. Britanci također pišu kako Nijemac odgovara pozitivno na tretmane, ali sve su to mali, premali koraci. Da ne govorimo da u njihovom pisanju nema govora o nikakvim prvim koracima Schumachera koji bi uistinu bili ravni čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Oporavlja se u svom domu u Švicarskoj

"On je u više nego teškoj situaciji i bit će potrebno čudo kako bi ga vidjeli ponovno u javnosti", kazao je Krämer koji dodaje kako je uz njega svakodnevno njegova obitelj.

Michael Schumacher uvjerljivo je najuspješniji vozač u povijesti Formule 1 sa sedam naslova prvaka, 91 pobjedom, 68 pole positiona i čak 155 pobjedničkih postolja. Schumi se trenutno oporavlja u svom domu u Švicarskoj nakon nesreće i kome u kojoj je bio šest mjeseci. O njemu zdravstvenu brigu o vodi 15 ljudi, a pisali smo o tome kako je njegova obitelj u njegov oporavak do sad navodno, prema pisanju stranih medija, potrošila oko sto milijuna kuna i kako je novaca sve manje. Na tjednoj bazi, briga o njemu stoji oko 140 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŠKA SITUACIJA SCHUMACHEROVIH: /

Legenda se ne oporavlja, novca je sve manje i obitelj je primorana na očajnički potez

Image
TEŠKA SITUACIJA SCHUMACHEROVIH: /

Legenda se ne oporavlja, novca je sve manje i obitelj je primorana na očajnički potez

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo