OVO PUNI SRCE

KAPETAN HRVATSKE POKAZAO VELIKO SRCE: Luka Modrić napravio potez vredniji od svakog gola i asistencije

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić istaknuo se potezom koji neće izazvati aplauz na stadionu, a u pitanju je nešto što uvelike nadilazi svaki njegov postignuti pogodak ili asistenciju za suigrače u Real Madridu i izabranoj vrsti.

Kako navodi 24sata.hr Modrić je donirao novac Udruzi za autizam Zadar koja će sada umjesto jednog, moći imati dva terapeuta za rad s djecom i odraslima.

“Presretni smo! Ova će nam donacija pomoći da puno toga promijenimo i da oboljelima od autizma pomognemo jer privatne terapije su skupe i mnogi roditelji svojoj ih djeci ne mogu priuštiti”, kaže Ante Armanini, predsjednika udruge koji otkriva da je sve bila Modrićeva ideja realizirana preko njegove sestre kojoj je Armanini susjed.

“Razgovarali smo i kazala mi je da Luka želi pomoći nekoj udruzi u Zadru i ja sam rekao da bi nama pomoć dobro došla. U roku od mjesec dana nazvali su me i rekli da provjerim stanje na žiro računu. Provjerio sam i iznenadio se, bilo je to puno više nego što smo očekivali.”

Iznos uplate, dogovor je između Udruge i članova Modrićeve obitelji, neće se otkriti.

Povratak na Net.hr