BEOGRADSKA POSLA

KAOS U PIONIRU: Navijači se međusobno potukli zbog minute šutnje ubijenom vođi Grobara!

Početak košarkaške utakmice 5. kola ABA lige između Partizana i Olimpije u nedjelju poslijepodne obilježile su incidentne situacije, kako na terenu tako i na tribinama, piše srpski tabloid Kurir.

Naime, spomenuti susret počeo je s minutom šutnje za ubijenog vođu navijača Partizana Aleksandra Stankovića zvanog “Sale Mutavi”. Ova osoba koja je bila sve samo ne navijač, pravosnažno je osuđena na pet godina zatvora zbog trgovine drogom i ilegalnog posjedovanja oružja! Na utakmici Partizana i ljubljanske Olimpije, jedan dio Grobara zvižducima je dočekao minutu šutnje, što se baš i nije svidjelo dijelu Grobara bliskom ubijenom Stankoviću.

MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U BEOGRADU: Nasred ulice izrešetan vođa navijača Partizana Sale Mutavi

Krenuli u napad po završetku minute šutnje

Srpski portal HotSport čiji se novinar nalazio na licu mjesta izvještava kako je grupa Grobara bliska ubijenoj osobi, zbog nezadovoljstva zviždanjem njihovom vođi, po završetku minute šutnje napala drugu grupu navijača i došlo je do fizičkog sukoba.

Intervenirala žandarmerija

Kurir, pak, piše kako je na kraju morala intervenirati i srpska žandarmerija, pa se sukob na kraju i smirio. Utakmica je bila na kratko u prekidu, a završila je pobjedom Partizana 86-85. U videu dolje možete pogledati i snimku portala HotSporta.

Inače, Grobari su trenutnu u lošem stanju, u ovoj poznatoj beogradskoj navijačkoj grupi vlada velika podijela, a i ova situacija je dokaz toga.

Povratak na Net.hr