SIJEVALI UDARCI

KAOS NA NIŽELIGAŠKOJ UTAKMICI U KOJEM SU SUDJELOVALI SVI, PA ČAK I ŽENE: Video pogledan više od 65 milijuna puta

‘Udarci, tučnjava, naguravanja… Sramotne scene koja je natjerala suca da svira kraj utakmice. Ovo nije sport’

Nije veselo samo na Balkanu u nižim nogometnim ligama. Naime, utakmica španjolskih niželigaša, točnije katalonskih klubova tamošnje treće pokrajinske lige Bon Pastora i UD Carmela, prekinuta je nakon masovne tučnjave nogometaša i publike, javljaju katalonski i ostali španjolski mediji.

Sramotne scene

Opći kaos

Tek dvije minute do kraja susreta došlo je do općeg kaosa o kojem sad bruji Španjolska i nakon kojeg će, evidentno je, biti sankcija! Sudac je podijelio dva crvena kartona, po jedan za svaku momčad, no eskaliralo je tek kada je nogometaš domaće momčadi fizički nasrnuo bodycheckingom na protivničkog nakon čega su na teren uletjeli, očito, gostujući navijači a jedan od njih je tog istog napadača s leđa grubo odgurnuo. Ubrzo su im se pridružili i svi ostali, nastao je kaos u kojem su sudjelovale i žene, u kojem je igrač Carmela iscipelaren od strane jednog igrača Bon Pastora, onog s početka priče, kao i navijača a sucu nije preostalo ništa drugo, nego prekinuti susret. Priloženi video općeg kaosa na Twitteru dosad je gledan 65.5 milijuna puta.

“Udarci, tučnjava, naguravanja… Sramotne scene koja je natjerala suca da svira kraj utakmice. Ovo nije sport”, stoji u zaključku katalonskih i španjolskih medija.

Povratak na Net.hr