KAOS NA NOGOMETNOJ UTAKMICI: / Ovog ima samo u Hrvatskoj; 'Pođi u Republiku Srpsku majmune jedan'

Image
Foto: Ilustracija/PIXSELL

Nije dosadno ni u 1. županijske nogometne lige Splitsko-dalmatinske

2.4.2019.
8:55
Ilustracija/PIXSELL
VOYO logo

Kad je riječ o hrvatskom nogometu (ne o reprezentaciji!), stvarno smo naviknuti na svašta i kad mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, onda se dogodi ovako nešto. Na Facebook stranici 3. HNL Jug, koja prati niželigaška nogometna događanja svojega kraja, osvanuo je tekst sa zaključkom kako nije dosadno ni u 1. županijske nogometne lige Splitsko-dalmatinske.

Image
[FOTO, VIDEO] NETKO 'HRABAR' JE TIJEKOM NOĆI ISPISAO PAROLE NA ĆIRILICI: /

'Zvezda je život, sve drugo su sitnice'

Image
[FOTO, VIDEO] NETKO 'HRABAR' JE TIJEKOM NOĆI ISPISAO PAROLE NA ĆIRILICI: /

'Zvezda je život, sve drugo su sitnice'

Delegat Ante Vuković napisao je iscrpan izvještaj o nizu uvreda koje su obilježile susret između momčadi NK Postira Sardi i NK Mladosti Proložac koja se odigrala na Braču, a kojeg prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizacija utakmice prema propozicijama za ovaj rang natjecanja. Športske iskaznice obje ekipe, kao i licence oba trenera, uredne. Postignuti golovi regularni. Opomene opravdano dodijeljene, kao i isključenja. U 5. minuti teško se ozlijedio domaći igrač Joško Radošević (pukla ključna kost). Prekid je trajao pet minuta. U 66. minuti udaren je u lijevo uho drugi pomoćni sudac iz gledališta s nekim predmetom, a ozljeda nije vidljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prekida u trajanju od osam minuta, pošto se pomoćni sudac nije osjećao spremnim da može nastaviti utakmicu, njegovu dužnost preuzeo je četvrti sudac u 52. minuti. Opravdano je isključen gostujući trener Ante Knezović koji je demonstrativno ušao u igralište, bacio jaknu na travnjak i vrijeđao glavnog suca (j*bemti Isusa i Gospu) nakon čega je otišao u gledalište. U 98. minuti isključen je domaći trener Nenad Bilić zbog vrijeđanja delegata (đubre jedno) i drugog pomoćnog suca (što te nije ubilo to što te pogodilo). Poslije utakmice u službenim prostorijama obratio se delegatu s riječima: Pođi u Republiku Srpsku majmune jedan.

U 89. minuti zbog druge javne opomene opravdano je isključen gostujući igrač Mate Grabovac. Utakmica je uredno prijavljena PP Brač i nisu primijećeni cijelu utakmicu da su bili iti minut nazočni. Doček i ispraćaj gostiju korektan. O suđenu slijedi izvješće. CD će se dostaviti u utorak u Savez", stoji u izvještaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo