KAKAV KRALJ: / Plivao kilometar da bi došao do Messija, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje!

Image
Foto: AFP, OTTO GREULE JR

Španjolski mediji oduševljeni su jednim navijačem koji se odlučio na vrlo odvažan potez ne bi li se fotografirao s najboljim nogometašem današnjice Lionelom Messijem.

20.7.2016.
9:51
AFP, OTTO GREULE JR
VOYO logo

Stanoviti Suli, navijač madridaskog Atletica, odmarao se na Ibizi kada je čuo da samo kilometar dalje na jahti praznike provodi najveća zvijezda Barcelone. Suli je u trenutku donio odluku: ostavio je prijatelja na plaži, pospremio mobitel u plastičnu vrećicu i kroz velike valove zaplivao prema Messiju.

Odbio prijevoz natrag

Kada je doplivao do jahte, uslijedilo je ugodno iznenađenje. Messi je pokazao istinsku veličinu i pozvao 24-godišnjaka da mu se pridruži. Dvojac je kratko porazgovarao, a Messi je svome obožavatelju ponudio i čašu soka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nimalo iznenađujuće, Sulijev mobitel nije preživio vodenu avanturu, ali uskočio je jedan od Messijevih prijatelja i ovjekovječio neobičan susret. Messi je potom ponudio Suliju da ga prebaci do plaže svojim gliserom, ali fanatični se obožavatelj odlučio vratiti na isti način kako je i došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naletio i na Ronalda

"Ostao sam bez mobitela, ali sam dobio fotografiju s Messijem. Načinom na koji je razgovarao sa mnom i obraćao mi se uopće nije odavao dojam svjetske zvijezde. Bio je vrlo skroman i ljubazan", ispričao je Suli za Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da priča bude još bizarnija, iste je večeri Suli izašao u noćni klub u kojem je naletio na Cristiana Ronalda koji se također odmara na Ibizi! No, osiguranje oko Portugalca je bilo prejako, pa Suliju nije uspio čudesan podvig da se u istom danu fotografira s dvojicom najboljih svjetskih nogometaša i velikih rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo