'KAD MRŽNJA UJEDINI - UBIJ SRBINA': / Srbi su šokirani ponašanjem hrvatskih i albanskih navijača u Skadru

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC
7.10.2016.
8:57
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

Uoči i za vrijeme utakmice u Skadru albanski i hrvatski navijači zajedno su skandirali "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe"... Prednjačilo je skandiranje 'Ubij Srbina', koje se itekako moglo čuti na stadionu Loro Boriçi. Posebno u prvom poluvremenu. Hrvatski navijači sa svoje tribine poveli su "Ubij Srbina", a tribine s albanskim navijačima s oduševljenjem su prihvatile povik.

UJEDINJENI KOSOVSKI I HRVATSKI NAVIJAČI: Stadionom Loro Boriçi grmilo ‘Ubij Srbina’ i ‘HNS pe*eri’

Hrvati vikali 'Ubij', Albanci odgovarali 'Srbina'

Skandiranje protiv Srba organizirano je i tako da se s tribine na kojoj su bili smješteni hrvatski navijači čuje "Ubij", a domaći navijači zatim odgovaraju sa "Srbina". Nakon toga međusobno se nagrade pljeskom, a zatim cijeli stadion zajedno počne skandirati "Ubij, ubij, ubij Srbina!". Takvo navijanje trajalo je dobrim dijelom prvog poluvremena, a na početku drugog s tribine na kojoj su bili smješteni hrvatski navijači čulo se i HNS pe*eri, nogomet ste sj*bali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

SRBIJA BJESNI ZBOG HRVATA I KOSOVARA: ‘Užas u Skadru, njima mržnja nije strana, oni su kompleksaši’

Čulo se skandiranje 'Za dom spremni" i "`Ajmo,`ajmo ustaše!'

Novinari iz Albanije javljaju i kako se na tribini s hrvatskim navijačima čulo i skandiranje "Za dom spremni" i "`Ajmo, `ajmo ustaše!" Kako bilo, ponašanje albanskih i hrvatskih navijača odjeknulo je u Srbiji, gdje su tamošnji mediji s velikom pozornošću popratili događaje iz Skadra.

Pa tako srpski tabloid Kurir piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotno navijanje u Skadru! Hrvati viču 'Ubij', Albanci odgovaraju 'Srbina'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski portali 'vrište'

B 92 ističe na svojem portalu:

"Ubij Srbina" i na stadionu u Skadru. Hrvatski i kosovski navijači nastavili su sa sramotnim navijanjem i na stadionu u Skadru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mondo sport donosi tekst pod nazivom "Kad mržnja ujedini: 'Ubij Srbina!' u kojem stoji:

Image
Image

'Hrvati i Albanci složno zajedno o Srbima'

"Navijači takozvanog Kosova i Hrvatske zagrljeni su dočekali međusobnu utakmicu, a potom su složno, uglas zapjevali o Srbima i na stadionu u Skadru. S hrvatske strane je slana poruka: "Ubij", a s albanske "Srbina". I tako u krug, uz pljesak, sve dok cijeli stadion nije zajedno pjevao "Ubij, ubij, ubij Srbina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic također secira događaje iz Skadra:

"U sjeni skandala. Hrvatska demolirala Kosovo u Skadru. Igrao se nogomet u Skadru, pored skandala i vrijeđanja Srbije u režiji huligana na tribinama, a na terenu su nogometaši Hrvatske deklasirali selekciju Kosova sa čak 6:0 u kvalifikacijama za Mundijal 2018. u Rusiji. Nogomet je definitivno bio u drugom planu, u sjeni povika cijelog stadiona u Albaniji, koji je skandirao: "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe", i tako su navijači dviju reprezentacija pokazanu mržnju prije meča prenijeli i na tribine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo