JEZIVA SITUACIJA: / Žena i djeca Arsenalove zvijezde spavali dok su ih lopovi pljačkali

Image
Foto: AFP, EITAN ABRAMOVICH

Izbivanje Arsenalova vratara Davida Ospine iz obiteljskog doba smještenog u luksuznom londonskom predgrađu iskoristili su lopovi da mu pod okriljem noći uđu u kuću, a potom i otuđe 100.

22.10.2015.
17:41
AFP, EITAN ABRAMOVICH
VOYO logo

Cijelu situaciju još jezivijom čini podatak da su Ospinina supruga i djeca u tom trenutku bili kod kuće i spavali. Mercedes je pronađen desetak kilometara udaljen od Wembley Parka, no proživljena neugodnost na kolumbijskom vrataru morala je ostaviti traga.

"Ne mogu govoriti o tome, problem još uvijek nije riješen i premda je automobil kod policije, oni još uvijek ne mogu dati sve informacije. Ne znamo što se dogodilo, osim da se zbilo po noći i da je automobil ukraden”, izjavio je 27-godišnji nogometaš koji je u trenucima pustošenja doma bio na reprezentativnoj dužnosti, utakmici protiv Perua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opljačkan i Pogba

"Sada je sve u redu, policija je preuzela istragu", odgovorio je na upit kako se osjećao kada je tisuće kilometara dalje primio telefonski poziv od obitelji i saznao što se dogodilo.

Navodno je do provale došlo u noći s petka na subotu. Dodajmo ovome i da je prošli vikend sličnu neugodnost doživio Juventusov francuski veznjakPaul Pogba kojem su, dok je igrao utakmicu protiv Intera u Milanu, lopovi iz kuće odnijeli brojne vrijednosti, uključujući čak i dizajnerske cipele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OPELJEŠENA ZVIJEZDA: /

Lopovi mu odnijeli čak i cipele!

Image
OPELJEŠENA ZVIJEZDA: /

Lopovi mu odnijeli čak i cipele!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo