DRAMA IVICE KOSTELIĆA: / Jedrio morem i upao u jako nevrijeme! Zbog jačine vjetra otkazali mjerni uređaji

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Najbolji hrvatski skijaš u povijesti Ivica Kostelić na svojem je službenom Facebook profilu opisao sinoćnji događaj kojem je, zajedno sa svojim trenerom Koljom Dumančićem, prisustvovao.

25.9.2017.
15:01
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Naime, za vrijeme jedriličarskog treninga Kostelić i Dumančić naišli su na nevrijeme između Primoštena i Žirja. Ivica je sve opisao na društvenim mrežama:

"Noćas u 03.30 na offshore jedriličarskom treningu, moj trener Kolja Dumanić i ja imali smo 'omanji' neverin između Primoštena i Žirja. Najjači izmjereni udar vjetra bio je 81.7 čvorova (151 km/h), nakon čega je mjerni uređaj otkazao. Nevjerojatno, ali ništa se nije slomilo i nastavili smo trening", napisao je Kostelić koji trenutno uživa u odmoru od skijaške sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPO PLAĆENA AVANTURA: Kostelić završio u barokomori, njegovom prijatelju prijeti amputacija prsta

Ivica je u svibnju ove godine proživio avanturu života. Krenuo je na put dugačak 582 kilometra preko Grenlanda, što je trajalo 18 dana. S njim je bio prijatelj Miha Podgornik kojem su zbog ozeblina morali amputirati dio prsta, dok je Ivica završio u barokomori. Sve u svemu, uzbuđenja u Kostelićevom životu ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo