MARADONA PROSLAVIO 56. ROĐENDAN: / Jedan od najvećih odjevnom kombinacijom nasmijao čitav svijet

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, veliki Diego Armando Maradona, danas slavi 56. rođendan.

30.10.2016.
13:13
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Maradona ili "mali zeleni", kako su mu svojedobno mediji i navijači tepali zbog svoje "svemirske" igre, rodio se 30. listopada u Buenos Airesu. Već od malih nogu pokazivao je veliki nogometni talent, a kad je postao senior, njegova igra izašla je iz okvira one normalne, nogometne. Maradona je posjedovao nevjerojatnu tehniku s kojom je oduševljavao nogometni svijet, igrao je na način kao nitko drugi.

KAMERE UHVATILE PELEA I MARADONU U TAJNOM RAZGOVORU: ‘Messi nema osobnost’

Jednom riječju, čovjek je bio i ostao apsolutna nogometna religija. No, sklonost porocima utjecalo je na to da Maradona svoju karijeru završi na skandalozan način, obavijen svojom ovisnošću o kokainu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegovi skandali niti malo nisu utjecali na veliku karijeru Argentinca. I dan danas za mnoge je Maradona nogometni Bog. Upravo zbog svoje velike popularnosti i baze obožavatelja, Maradona je svoj rođendan odlučio proslaviti javno, putem Facebooka, gdje je objavio prigodne fotografije i snimke. I pritom - briljirao! I to ne svojom izjavom, već odjevnom kombinacijom koja je oduševila milijune.

"Želim proslaviti sa svima vama moj rođendan. Ovu pidžamu koju nosim na sebi darovali su mi supruga i djeca. Veliki zagrljaj svima", napisao je Maradona na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo