Play ponuda

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SPORTAŠA IZBACIO IZ KUĆE SUPERZGODNU DJEVOJKU: / Atraktivnu plavušu bujnih grudi potjerao iz bizarnog razloga

Image

Njezini prijatelji smatraju kako je sve čudno jer imanje je zaista ogromno

6.5.2021.
11:19
Play ponuda

Boksačka legenda i prema mnogima najbolji boksač svih vremena, Amerikanac Floyd Mayweather, izbacio je iz luksuznog doma svoju djevojku Annu Monroe, a razlog je doista nevjerojatan.

Naime, Anna je mora iseliti jer Floydu treba koncentracije za sljedeći meč, a sljedeći meč mu je, pazite sada, protiv YouTubera, Logana Paula, dakle riječ je o revijalnom meču protiv tipa koji uopće nije profesionalni borac.

"Njezini prijatelji smatraju kako je sve čudno jer imanje je zaista ogromno. Ima 11 spavaćih soba, dvije kuće za goste i dovoljno prostora da se na miru pripremi. Ipak, Floyd je želio da ode kako bi se mogao fokusirati na meč", rekao je za The Sun izvor blizak Monroe i Mayweatheru.

Monroe se tako, nevoljko, vratila u svoj stari stan, a on se u potpunosti posvetio boksu.

"On je sve više i više u boksu, iako je odavno u mirovini. Za sada je na čekanju. Anna se vratila u svoj stari stan i za nju je ovo sve jako stresno, ali još uvijek su zajedno i velika mu je podrška", kazao je Sunov izvor.

Play ponuda
Play ponuda