JE LI ONA NAJSEKSI VODITELJICA NA SVIJETU? / Diletta Leotta će vam zamagliti razum, ako već i nije

Image
Foto: Instagram

Jedna od najpoznatiji voditelja poznata je, reklo bi se, s razlogom

19.1.2019.
11:37
Instagram
VOYO logo

Prije dvije godine bila je gotovo anonimna izvan granica Italije, ali nakon što su u javnost dospjele njezine eksplicitne fotografije na kojima je pokazala baš sve, poslovni život prelijepe Talijanke, Dilette Leotte, doživio je rapidan uzlet.

Leotta je trenutno na odmoru u Dubaiju, a svoje obožavatelje o svemu obavještava putem svojeg Instagram-profila. Trenutno najpoznatija talijanska voditeljica odmara na polusezonskoj pauzi od prvenstva i “puni baterije” za uzbudljiv nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno seksi

No, prije točno dvije godine život joj se okrenuo naglavačke kada su u javnost procurile lascivne fotografije koje je slala određenim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda sam neke od tih fotografija slala nekome, ali ih nisam vidjela godinama. Mislila sam da su obrisane. Ne osjećam se kao da sam pogriješila. Svatko ima pravo raditii sa svojom životom što želi. Kada se sve to dogodilo nastao je kaos u mom životu. Ljudi su slali poruke, zvali… pitali me što se događa? Prvo nisam plakala, ali nakon tri dana sve me to slomilo i zaplakala sam”, kazala je Leotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo