IBRAHIMOVIĆ OBJAVIO VIDEO U KOJEM PJEVA HALIDA I ODUŠEVIO PRATITELJE: / A onda se javio Nemanja Matić...

Image
Foto: Screenshot

Legendarni napadač koji korijene vuče s Balkana zabavio je fanove na Instagramu

11.1.2019.
8:26
Screenshot
VOYO logo

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović iza sebe ima sjajnu premijernu sezonu u MLS ligi. U 27 utakmica koliko ih je odigrao u dresu Los Angeles Galaxyja, Ibrahimović je postigao 22 gola uz sedam asistencija i pokazao da mu godine, još uvijek, ništa ne mogu.

S obzirom na to da je Galaxy nešto ranije završio sezonu u MLS-u, Zlatan i društvo su imali malo više vremena za odmor kojem je došao kraj. Dokaz tome je i Ibrahimovićeva snimka iz svlačionice nastala nakon odrađenog treninga, a koja je daleko najzanimljivija zbog glazbe koja se može čuti u pozadini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Ibrahimović sprema, svlačionicom odzvanja stari hit "Beograđanka" u izvedbi Halida Bešlića, kojeg proslavljeni napadač očigledno poštuje. Ibrahimović ne samo da sluša, već i pjevuši stihove poznate pjesme, što je posebno oduševilo njegove fanove s naših prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i Nemanja Matić

S obzirom na to da su na profilu jednog od najvećih šaljivdžija Jusuf Nurkić, Borna Sosa i supruga Izeta Hajrovića, i oni su reagirali u tom stilu. Jednako tako, Zlatana koji pušta Halida komentirao je i Nemanja Matić.

Međutim, komentar Ibrinog bivšeg suigrača daleko je brutalnija zafrkancija od ostalih. Ibri je poručio jednom riječju da je seljak, što je nasmijalo fanove. Inače, Zlatan Ibrahimović je u ožujku 2018. godine u reklami za švedsku kladionicu Bethard govorio na bosanskom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bethard je napravio spot za švedsko tržište, a Ibrahimović je zahtijevao dodatnu verziju u kojoj s Dragomirom Mršićem komunicira na bosanskom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo