I TO SE DOGODILO: / Legenda Uniteda konačno prihvatila ponudu za svoju megakuću od 26 milijuna kuna

Image

Darren Fletcher prihvatio ponudu za svoju megaluskuznu vilu koju je prodavao od početka prošle godine

18.3.2021.
17:14
VOYO logo

Legendarni bivši škotski nogometaš, odnedavno tehnički direktor Manchester Uniteda Darren Fletcher, konačno je dobio i na kraju prihvatio ponudu za svoju megaluksuznu vilu vrijednu više od 3 milijuna funti (više od 26.557.056,00 kuna po srednjem tečaju HNB-a) s unutarnjim bazenom i mnoštvom pratećih sadržaja, nakon što je početnu cijenu spustio za četvrt milijuna funti (250 000 funti - 2.213.088,00 kuna), javlja jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se u United kao tehnički direktor odnosno trener prve momčadi

Umirovljeni veznjak, koji se u klub vratio kao trener prve momčadi Uniteda odnosno član stručnog stožera managera Ole Gunnar Solskjaera, stavio je u oglas svoje veliko imanje sa šest spavaćih soba još početkom prošle godine za 3,25 milijuna funti. Međutim, nakon osam mjeseci što ju nikako nije mogao prodati, Fletcher je u rujnu odlučio smanjiti cijenu na 3 milijuna funti.

Vila i jako lijep posjed nalaze se u lijepom za živjeti Haleu, predgrađu Manchestera, u blizini legende Uniteda Nickyja Butta i zvijezde momčadi Paula Pogbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratka vožnja od vile do Old Trafforda i trening kampa

To je samo kratka vožnja od Old Trafforda i trening kampa Uniteda u Carringtonu, gdje Fletcher trenutno radi kao tehnički direktor. Vila je veća od 8.000 četvornih metara i ima četiri sobe za primanje, šest dvokrevetnih soba i pet kupaonica.

U sobi za druženje nalazi se poker stol, na zidu se nalaze dresovi igrača i klubova protiv kojih je Darren Fletcher igrao, uključujući i onaj Real Madrida i slavnog Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vila ima apsolutno sve

Donji kat četverokatnice je u biti luksuzni apartman za odmor, s bazenom, jacuzzijem i saunom. Vila ima sve što svaki nogometaš može poželjeti, uključujući teretanu, kino sobu i prostor za druženje. Ima i teretanu kao i ogromne kupaonice.

Postoji zatvoreni ulaz s garažom i dvorištem za parkiranje. Vrt ima malo nogometno travnato igralište s golom s mrežom. Darren Fletcher igrao je tijekom svoje karijere 342 puta za Man United u periodu između 2002. i 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao 342 službene utakmice za Manchester United

Veznjak je odigrao 342 službene utakmice za Manchester United između 2002. i 2015. godine, osvojivši pet naslova u Premier ligi, FA kup, Liga kup i Ligu prvaka.

Fletcher, koji je porijeklom iz Dalkeitha, iz Midlothiana, upisao je i 80 nastupa za Škotsku. Odigrao je i 118 susreta u Premier ligi za West Bromwich Albion i Stoke City prije nego što je 2019. objesio kopačke od klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo