HULIGANSKO ORGIJANJE ENGLEZA PO ULICAMA SEVILLE: / Policija pucala u zrak; pogledajte kaos o kojem upravo bruji čitava Engleska

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Neredi u Sevilli

15.10.2018.
19:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Iz Španjolske dolaze snimke kaosa i nereda engleskih huligana. Vodeća momčad skupine 4 najjačeg ranka Lige Nacija dočekuje Englesku u Sevilli u 3. kolu natjecanja od 20.45. Na dan utakmice, kao i prethodnog dana, engleski huligani divljaju po gradu, a pripadnici snaga reda u Sevilli morali su divljanje Engleza smirivati pucanjem u zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadzorne kamere snimile su ih kako vidno alkoholizirani bacaju stolice i stolove po trgovima i ulicama, te nogama razbijaju retrovizore na parkiranim automobilima. Osim toga, lokalci su prijavili da prolaznike zalijevaju pićem i ponašaju se izrazito drsko. Na društvenim mrežama pojavila se informacija kako su engleski navijači na meti napada španjolskih huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sevillu je došlo oko pet tisuća tisuće engleskih navijača, a španjolska policija u punoj je pripravnosti. Engleski mediji ističu da su ovo prvi veći incidenti koje su navijači njihove reprezentacije izazvali u inozemstvu nakon gostovanja u Amsterdamu u ožujku. Divljanje Engleza po ulicama Seville, tog prelijepog i povijesnog grada u Andaluziji, po mnogima najljepšeg dijela Španjolske, osvanuo je i na You Tube kanalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska je tada u prijateljskoj utakmici pobijedila 1-0, a prije meča uhićeno je više od 100 navijača gostiju. Vrijedi spomenuti kako je večerašnja utakmica pod ozbiljnim znakom upitnika zbog velikem količine kiše, javlja The Sun. Utakmica se treba igrati na stadionu Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo