KRVAVA TUČNJAVA GROBARA I DELIJA: / Huligani se izmasakrirali uoči početka juniorskog derbija

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Huligani su u tučnjavi koristili apsolutno sve što im se našlo pod rukom

2.6.2018.
14:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Krvava navijačka tučnjava dogodila se u subotu u jutarnjim satima u Zemunu, točnije ispred Sportskog centra "Teleoptik". Glavni akteri huliganskog pira koji je odjeknuo Srbijom, njih oko 500, su navijači Partizana i Crvene Zvezde. Srpski tabloid Kurir javlja kako je do sukoba došlo prije juniorskog derbija između Crvene Zvezde i Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJBIZARNIJI NASLOV O NEREDIMA U SRBIJI: ‘Hrvatski gejevi htjeli rat u Beogradu!’

Informacije iz Srbije govore kako su Grobari napravili sačekušu navijačima Zvezde. U sukobu je letjelo kamenje, korištene su baklje, dimne bombe, a čuli su se i topovski udari. Sama tučnjava trajala je desetak minuta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, huligani su u tučnjavi koristili apsolutno sve što im se našlo pod rukom. Veću eskalaciju nasilja spriječila je interventna policija koja je doslovno uletjela među sukobljene strane. U trenutku kad su se huligani Partizana i Zvezde tukli, među građanima koji su se našli na mjestu događaja, zavladala je opća panika, a bio je zaustavljen i promet.

Dvije su osobe zadobile tjelesne ozljede i prevezene su u Urgentni centar. Povrijeđeni navijači zadobili su ozljede glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama utakmica, javljalju srpski mediji, protekla je bez incidenata. Zvezda je poslije velikog preokreta pobijedila Partizan sa 4-3 i osvojila titulu prvaka u "Omladinskoj ligi Srbije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo