HULIGANI RIVER PLATEA DEGUTANTNIM I BOLESNIM ČINOM ZGROZILI JAVNOST: / Pažnja - uznemirujući video!

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Životinju bacali u zrak i rastrgali ju

27.11.2018.
11:28
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Navijači River Platea i dalje svojim ispadima zgrožavaju Argentinu, južnoamerički nogomet i čitav nogometni svijet. Nakon neodigranog uzvrata finala Cope Libertadores protiv Boce Juniors (dva puta odgađa proteklog vikenda), uoči kojeg su napali autobus s igračima i trenerima Boca Juniors u blizini "Estadio Monumentala", a kasnije i divljali po gradu, "Barra Brava", kako se u Argentini zovu navijači (poput ultrasa u Europi), imaju novi huligani čin...

Divljački pohod huligana Rivera

U svojem divljačkom pohodu u subotu, lomili su sve pred sobom, napadali i policiju koja je bila nespremna. Na Bocinom autobusu porazbijana su stakla, a policijska intervencija i pokušaj da rastjera problematične navijače samo je pogoršala stvari. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huligansko slavlje nastavili na neviđeni način

Najnoviji ispad huligana River Platea koji je zgrozio argentinsku javnost izveli su ispred svoga stadiona Monumentala, na kojem se trebao odigrati spomenuti revanš. Huligansko slavlje nastavili su na neviđeni način: odijevanjem svinje u dres omraženog gradskog i rivala u borbi za južnoamerički naslov, nakon čega su životinju bacali u zrak, gazili su po asfaltu i rastrgali, pri tome se cerekajući i pjevajući "Boca, Boca vi ste svinje, ubit ćemo vas kao da je kolinje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kako piše Telesport, prije šest godina Riverovi su navijači pustili balon u obliku svinje koja nosi Bocin dres pred tribinu s njenim navijačima, koje pogrdno zovu "Los Chanchitos", praščići; ono što je trebala biti sitna provokacija preraslo je u nasilje u kojem je nekolicina zaštitara pretučeno. Više o "noćnoj mori" u Argentini više možete pročitati - OVDJE.

'Barra Brava i mafija stoje iza napada na autobus sa igračima

Gradonačelnik Buenos Airesa Horacio Rodriguez Larreta optužio je najvatrenije navijače River Plate, koje u Argentini zovu Barra Brava, da stoje iza napada na autobus sa igračima Boca Juniorsa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZNA SE TKO JE ODGOVORAN ZA NAPAD NA IGRAČE BOCA JUNIORSA: /

Gradonačelnik Buenos Airesa prstom pokazao na mafiju

Image
ZNA SE TKO JE ODGOVORAN ZA NAPAD NA IGRAČE BOCA JUNIORSA: /

Gradonačelnik Buenos Airesa prstom pokazao na mafiju

“Problem je Barra Brava, mafija koja je ukorijenjena u nogometu više od 50 godina. Oni su odgovorni za ove incidente”, kazao je gradonačelnik Buenos Airesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo