DRAKONSKE KAZNE

HRVATSKI PLAĆENICI IZLAZE PRED SUCA U BEOGRADU: Zbog nereda im prijeti čak i do 12 godina zatvora

Hrvatski državljani osumnjičeni zbog izazivanja nereda na utakmici Partizana i Crvene zvezde u poslijepodnevnim će satima izaći pred suca

SRPSKI MEDIJI O HRVATSKIM PLAĆENICIMA: ‘Dali su novac ustašama da zapale stadion i sruše Vučića, pokušali su državni udar!’

BEOGRADSKO PODZEMLJE VLADA NOGOMETNIM TRIBINAMA: Što su Hrvati uopće radili u Beogradu i zašto su ih Grobari angažirali?

Bit će saslušani u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu, koje će nakon saslušanja odlučiti hoće li pokrenuti kazneni postupak, za koja kaznena djela ih terete te hoće li tražiti pritvor ili će biti deportirani u Hrvatsku, piše Alo.rs.

Tužiteljstvo ih mora ispitati danas jer im večeras ističe mjera zadržavanja od 48 sati, izrečena neposredno nakon utakmice, javlja Beta.

Isti portal navodi kako bi za svoja djela mogli biti kažnjeni sa čak 12 godina zatvora. Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je da su barem četvorica naših državljana sudjelovala u neredima na stadionu Partizana, ali navodno je riječ o barem šestorici.

OTKRIVENO KOLIKO SU SPLITSKI PLAĆENICI DOBILI NOVCA ZA IZAZIVANJE KAOSA U BEOGRADU: Evo tko ih je unajmio za tučnjavu

Najgore je prošao Ante Firić koji je ostao u bolnici zbog teških ozljeda glave (nagnječenje mozga, kontuzija glave) dok su ostali napustili bolnicu bez znanja policije, ali su sinoć privedeni i u policiji čekaju izlazak pred suca.

Podsjetimo, određene frakcije Partizanovih navijača navodno su naručile plaćenike iz Bugarske i Hrvatske kako bi preuzele prevlast na tribini. U pokušaju puča povrijeđeno je 18 navijača, a uhićeno ih je 26, javlja isti portal.

Povratak na Net.hr