IZRAZIO SUĆUT

HRGOVIĆ SE U EMOTIVNOJ OBJAVI OPROSTIO OD MILANA BANDIĆA: ‘Nikad nisi zaboravio malog čovjeka i uvijek si pomagao’

Povodom njegove smrti oglasio se najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović koji je imao samo riječi hvale za preminulog zagrebačkog gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

“Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka obavljao 21 godinu”, stoji u obavijesti Službe za informiranje Grada Zagreba.

Povodom njegove smrti oglasio se najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović koji je imao samo riječi hvale za preminulog zagrebačkog gradonačelnika.

“Zbogom dragi naš gradonačelniče! Hvala za sve što si učinio za mene i što su tvoja vrata uvijek bila otvorena za sve nas sportaše. Uz sve što si napravio, tvoj najveći uspjeh je što nikada nisi zaboravio na malog čovjeka i što si nesebično pomagao drugima. Tvoj karakter i tvoja dobra djela nikada neće biti zaboravljena.
Iskrena sućut obitelji, počivao u miru”, napisao je Hrgović.

SANDRA PERKOVIĆ SLOMLJENA ZBOG SMRTI MILANA BANDIĆA: ‘Zbogom veliki čovječe. Čuvaj nas sada kao što si to uvijek radio’

Javio se i Dinamo

Oglasili su se i iz Dinama te izazili sućut.

“Gradonačelnik je posebice bio senzibilan prema plavoj generaciji Dinama koja je šezdesetih godina blistala na europskoj sceni. Upravo je tom, zlatnom Dinamovu naraštaju, gradonačelnik Bandić u travnju 2016. godine uručio Medalju Grada Zagreba za snažan doprinos promicanju zagrebačkoga i hrvatskog sporta. GNK Dinamo ovom prilikom izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima gradonačelnika Milana Bandića”, napisali su, između ostalog, u maksimirskom klubu.

Povratak na Net.hr