HOROR U BEOGRADU: / Reanimirali muškarca pored terena; prve informacije govorile da je preminuo

Image
Foto: Screenshot

Reanimirali ga pored terena za igru

24.8.2018.
8:23
Screenshot
VOYO logo

Za vrijeme sinoćnje utakmice playoff faze za ulazak u Europsku ligu između domaćeg Partizana i Bešiktaša u Beogradu, jednom navijaču domaće momčadi je pozlilo na istočnoj tribini i to nakon što su Turci zabili za izjednačenje i konačnih 1-1.

Navijač se i dalje bori za život

Prve informacije iz srpskih medija govorile su da je preminuo, no prema posljednjim, navijač se i dalje bori za život. B92 piše kako nije dobio potvrdu informacije da je navijač preminuo, ali je klub uputio saućut obitelji, pa je došlo do zabune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIVŠI NOGOMETAŠ FIORENTINE I WEST HAMA IDE U ZATVOR: Obilo mu se o glavu objavljivanje lažnih seks oglasa

Navijaču je zbog problema sa srcem pozlilo u prvom poluvremenu. Pao je na tlo, desetak minuta su ga reanirmirali pored terena, kada su ga u besvijesnom stanju s tribina spustili na atletsku stazu, pišu srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozlilo mu nakon gola

Stigli su tu i liječnici koji su mu pokušali pružiti prvu pomoć masažom srca i umjetnim disanjem kao i elektroškovima. Nakon nekoliko minuta nesretni je navijač prebačen u bolnicu, a publika je pljeskom pozdravila navijača.

Telegraf, nadalje, piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kritičnom stanju doveli ga do terena

"U trenucima poslije izjednačujućeg gola Bešiktaša, navijača su u kritičnom stanju doveli do terena gdje ga je istog trenutka dočekala hitna služba, koja je morala reagirati i ukazati mu neophodnu pomoć. Liječnici su počeli s reanimacijom, koja je trajala više od deset minuta. Osoba je u teškom stanju prebačena u Urgentni centar gde je primljena radi daljeg liječenja. Prema posljednjim informacijama iz Urgentnog centra u 22.50, muškarac se nalazi u teškom stanju na koronarnom odijelu", javlja Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo