POD STALNOM ZAŠTITOM

HIGUAINU PRIJETE SMRĆU: U čast ozljede najveće izdajice Napulja lokalna pizzeria ima posebnu akciju

Zvijezdi Juventusa Gonzalu Higuainu proteklih tjedana prijete smrću i zaštitari ga prate u stopu.

Iako je službeni Juventus, kako javlja talijanski Calciomercato prema izvještavanju Tuttosporta, opovrgnuo bilo kakve prijetnje upućene svom nogometašu, Argentinac je svejedno unajmio zaštitare koji ga prate u stopu. Argentinski navijač kazao je kako je zabrinut za svoju sigurnost i kako je zbog toga pod stalnom zaštitom.

HIGUAIN HVALI MANDŽUKIĆA: ‘Dobro funkcioniramo zajedno, bit ćemo još bolji’

Ne zna se od koga prijetnje dolaze

No, točno se ne zna od koga prijetnje dolaze. Od navijača Napolija koji su ga doslovno zamrzili nakon što je proteklog ljeta prešao iz Napulja u Juventus ili od argentinskih navijača koje je razočarao zbog loše golgeterske učinkovitosti.

567718983

Trenutno ozlijeđen

Higuain je trenutno ozlijeđen (ozlijedio se u susretu protiv Seville u Španjolskoj u utorak navečer), što je jako razveselilo navijače Napulja. Prema pisanju portala 90. minutes, jedna pizzeria u Napulju slavi ozljedu “izdajice” Napolija na način da je smanjila cijenu Margherite na samo 0,99 centi. Lokalna pizzeria na svoju Facebook stranicu stavila je i komentar na akciju:

“Uživaj u svojoj sjajnoj sezoni upotpunjenu magnentskim rezonancama. U sljedećih 48 sati, u čast prve ozljede izdajice u dresu Juventusa, pizza Margherita će koštati svega 0,99 centi”, stoji u komentaru.

Povratak na Net.hr