Povodom 30. rođendana

HARDCORE: Osvanuo je najnoviji video o Boysima od kojeg ćete se naježiti od glave do pete

Na You Tubeu je netko stavio video koji je napravljen povodom 30 godina postojanja navijačke grupe Bad Blue Boys.

Trideset godina hrabrosti, prkosa, upornosti, beskompromisnosti, bunta, ustrajnosti, nepotkupljivosti i ljubavi prema Dinamu i Hrvatskoj. Tako bismo u jednoj rečenici opisali navijačku grupu Bad Blue Boys koja će ovu subotu velikim koncertom u zagrebačkom klubu Bogaloo proslaviti svoj jubilarni okrugli rođendan.

Prvo na Futsal Dinamo, pa na ‘veselicu’

“U subotu 12.3. od 21h u Boogaloo clubu, odmah nakon utakmice Futsal Dinama (Kutija šibica, 17 sati), održat će se rođendanski koncert povodom 30 godina postojanja navijačke grupe Bad Blue Boys. Nastup su potvrdili poznati bremenski bend Kategorie C, te domaći bendovi Lucky band i Rockheads!

Britanski bend Sham69 otkazao je nastup iz razloga koji su naizgled političke, ali više komercijalne prirode.

Karte su u prodaji u KND (Ilica 37), a cijena karata iznosi 30 kuna do kraja mjeseca, nakon toga 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna”, pozivaju Boysi svoje članove na svojim internetskim stranicama, istomišljenike, sve one kojima je plava boja u krvi.

I dok se Boysi spremaju, prvo za utakmicu svog Futsal Dinama u Kutiji šibica protiv Vrgorca u sklopu 15. kola 1 HMNL-a i za koncert, netko je napravio video klip povodom 30 godina Boysa u trajanju od skoro 15 minuta. U videu su kronološki sažeta navijačka izdanja Boysa kroz povijest.

Od bakljada do tučnjava

Ima tu svega. Od bakljada, koreografija pa do tučnjava i navijanja, uz odličnu glazbenu podlogu. Svega onoga što čini navijačku subkulturu i grupu BBB. Video je poprilično nabrijavajući, a mi iz prve ruke znamo da se Boysima jako svidio.

Povratak na Net.hr