GRDNO SE ZAFRKNUO: / Pokušao opljačkati djevojku i na kraju plakao poput curice

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Zanimljiva situacija dolazi nam iz Brazila. Monique Bastos, djevojka koja se bavi MMA, pretukla je muškarca koji ju je pokušao opljačkati.

3.9.2015.
14:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Bastos je krenula s prijateljicama na trening, kada ih je presreo Brazilac Wesley Sousa de Araujo s prijateljem na ulici u jednom brazilskom gradiću. Kriminalci su u njima vidjeli lak plijen, s ciljem da im ukradu stvari koje posjeduju. Znači, novac, nakit, mobitel.. I jako su se prevarili. Jer, 23-godišnjakinja je već šest puta bila MMA prvakinja. A ovi to nisu znali.

"Bila sam na putu za trening kada su nas presreli na motociklima i rekli da žele naš novac i telefone. Kada sam im davala telefon, shvatila sam da nisu naoružani. Pokušali su pobjeći, a ja sam podignula zadnji kotač na motoru i oni su pali s motocikla. Tip koji je uzeo moj telefon je pobjegao, ali sam uspijela uloviti drugoga", opisuje situaciju Bastos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dashboard.jwplatform.com/videos/AuP9Exmq

Plakao zazivajući oca i majku

Djevojka je pljačkaša primila oko vrata i ispod lijeve ruke imobilizirala nogama. Pljačkaš je shvatio da sada više nema šanse pa je počeo plakati i zazivati svojeg oca i majku. U tom je položaju ostao dvadesetak minuta dok nije došla policija, a cijelo to vrijeme njegove su jadikovke i sramotu snimili i prolaznici. Uhvaćeni pljačkaša zadržan je do dolaska policije, a drugi je uhapšen 15 minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam prošla kroz ovog nekoliko puta. Ovo je drugi put da sam se branila. Prošli put su bila dvojica s noževima, ali sam uspijela vratiti ukradene stvari nazad. To je veliki rizik, ali branila sam sebe i prijateljice, pa sam odlučila iskoristiti ono što znam", rekla je Brazilka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo