FOTOBOMBA O KOJOJ SE PRIČA: / Na fotografiji su on, Cristiano Ronaldo i Chiellinijev penis

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Ostvario je san i zbog njega se morao ispričati

13.11.2018.
14:57
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Milanov tinejdžer Raoul Bellanova bio je toliko uzbuđen zbog zajedničke fotografije sa Cristianom Ronaldom da je u potpunosti zaboravio pogledati tko, što i u kakvom stanju se nalazi u kadru prije no što se odlučio podijeliti ju sa prijateljima.

Daily Mail navodi da je mladić koji nije nastupio u utakmici na San Siru između Milana i Juventusa (pobjeda talijanskih prvaka 2-0 golovima ) krenuo u svlačionici suparnika pronaći svjetsku nogometnu zvijezdu. Ronaldo je pristao na zajedničku fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILAN - JUVENTUS 0-2: /

Sjajni Mandžukić ranim pogotkom šokirao Rossonere, Ronaldo potvrdio pobjedu

Image
MILAN - JUVENTUS 0-2: /

Sjajni Mandžukić ranim pogotkom šokirao Rossonere, Ronaldo potvrdio pobjedu

'Ptičica' u krivom trenutku

Nasmijani dvojac, palčevi u zraku, sve je izgledalo spremno za krasnu uspomenu. Vjerojatno će to ona i Milanovom nogometašu u takvom sjećanju i ostati, no činjenica jest da je dobio više no što je tražio. Uobičajeni scenarij nakon utakmice zahtjeva tuširanje i presvlačenje igrača, a baš to radio je Giorgio Chiellini u trenucima dok je fotograf uskliknuo 'ptičica'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Bellanova dobio i fotografiju Chiellinijeva penisa pa uskoro bio primoran i objaviti ispriku zbog nastale situacije:

"Iskreno mi je žao zbog onog što je izašlo na društvenoj mreži. Nije mi to bila namjera, ispričavam se Giorgiju Chielliniju. Uvjeravam i njega i sve nogometne navijače da sam se želio fotografirati sa istinskim šampionom, ali i da nisam ništa objavio na društvenoj mreži niti bih to ikad napravio poslije poraza. Na fotografiji se smijem zbog ostvarenja malog sna. Napravio sam jednu pogrešku, i zbog nje žalim, a to je da sam fotografiju proslijedio prijateljima koji su je objavili bez da su je provjerili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo