NOVA ZVIJEZDA LP-A

[FOTO, VIDEO] SVI SU POLUDJELI ZA NJOM: Ona je gledanija od utakmica Lige prvaka; Zbog nje Dilleta Leotta ne spava

Eva Murati popularno je TV nogometno – glumačko lice u Albaniji

I nju pratimo u Ligi prvaka. Ili još bolje, pratit ćemo! Naime, jedna je mlada dama pravi hit u Albaniji i zbog nje još više poraslo zanimanje za elitno klupsko nogometno natjecanje u toj zemlji, ali i šire. Prošle sezone svi su jedva čekali da ju vide na malim ekranima i na njihovu, a sad i našu sreću, evo nam naše Eve i dalje. Ona je sad u fokusu i ostalih europskih medija i za nju se sve više čuje u konktekstu voditeljice emisije Lige prvaka…

View this post on Instagram

Atalanta-PSG Kush fiton?

A post shared by Eva Murati (@evamurati) on

View this post on Instagram

Kush fiton??????

A post shared by Eva Murati (@evamurati) on

Vodi emisiju o Ligi prvaka

Eva Murati je atraktivna Albanka kojoj je tek 25 godina. Tamošnjoj javnosti poznata je kao nekadašnja natjecateljica na Miss Albanije, upisala je pravni fakultet, glumila u kazalištu, a sad radi kao novinarka koja prati nogomet, vodi emisiju o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu i bavi se glumom.

Možete ju vidjeti kao voditeljicu u emisiji Tring Sport. Mediji za nju pišu kako je prava konkurencija najpoznatijoj svjetskoj sportskoj novinarski i voditeljici Dilleti Leotti, kao i po novome 27-godišnjoj vrućoj Argentinki Mariji Sol Pérez, koja je u toj južnoameričkoj zemlji na glasu kao jedna od najatraktivnijih TV lica, a južnoamerički mediji pišu kako s nametnula imidžom na “sceni” seksi sportskih novinarki koja, eto, u ovo današnje moderno nogometno-medijskom vremenu – postoji!

[FOTO, VIDEO] NAJPROVOKATIVNIJI ODGOVOR GODINE U RATU VRUĆIM OBJAVAMA: Kako joj ovo nisu zabranili objaviti?

“Eva Murati rođena je 25. svibnja 1995. godine. Rođena je u Elbasanu, ali njezina se obitelj preselila u glavni grad Albanije, Tiranu, kada je imala 6 godina. Započevši karijeru već s 15 godina, pokazala se u albanskom showbizu kroz različite reklame i posao manekenstva”, stoji na web siteu IMDB. Murati je kći doktora Arbena Muratija i inženjerke Anile Stratoberdha Murati, iz ugledne i obrazovane albanske obitelji.

TV i filmska karijera

Eva je imala veliku pauzu od 2013. godine, do kad su Albanci Evu gledali na njezinom prvom TV programu u emisiji ” Antilope ” i ” Duartrokitje ”, obje emisije na kanalu Agon.

Potom se 2016. preselila na Vizion Plus gdje je ugostila ” Miss Universe Albanija ” i ” VIP zonu ”. Murati je debitirala na filmu u filmu “The Outlaw” 2013. godine. Glumila je 2017. u filmu You Can Call Me John. 2016. glumila je u TV seriji Skanderbeg. Njezin najnoviji projekt je Kangur Tv Show koji se trenutno snima.

View this post on Instagram

Riders on the storm⚡️

A post shared by Eva Murati (@evamurati) on

Prvi je put kao glumica debitirala u svibnju 2013. u kratkom filmu “The Outlaw” redatelja Aldi Karaj, producenta AK FilmWork Productiona u ulozi Arjete u glavnoj ulozi s glumcem Gazmendom Pajom.

View this post on Instagram

🐚🌺 easy breezy

A post shared by Eva Murati (@evamurati) on

Povratak na Net.hr