banner

MA TKO BI REKAO

[FOTO, VIDEO] SJEĆATE LI SE ONOG ZVJEZDANOG PARA KOJI SE NIJE SEKSAO U SAMOIZOLACIJI? Atraktivna Engleskinja sad čeka dijete

‘Ispunila nam se želja, dolazi još jedan Ferdinand’

Prije nekoliko dana pisali smo o priči koja se pojavila u engleskim medijima o suprugi bivšeg engleskog nogometaša, legendarnog Rija Ferdinanda (41), manekenke i reality zvijezde Kate Wright (29), koja je otkrila kako su joj djeca slavnog nogometaša iz njegovog prvog braka s pokojnom suprugom Rebeccom Ellison (34) poručila da nema seksa s njihovim tatom za vrijeme samoizolacije zbog pandemije koronavirusa dok su oni doma.

(Ne)ugodni razgovori

Atraktivna Kate Wright kazala je za britanske medije da je tijekom pandemije koronavirusa imala vrlo neugodne razgovore s djecom svog supruga, jer su njih dvoje odlučili da u izloaciji nema vođenja ljubavi.

ENGLESKA DANIMA PRIČA O ISPOVIJESTI ATRAKTIVNE SUPRUGE TAMOŠNJE IKONE: ‘Nema seksa dok smo mi doma, možda ćete se tek u listopadu’

“Nećete imati seks u samoizolaciji dok smo mi kod kuće, možda ćete ga imati tek u listopadu”, poručili su im Lorenz, Tate i Tia. Međutim, ugledni engleski Sky News javlja kako Rio i Kate čekaju svoje prvo dijete.

Sretan par to je otkrio na društvenim mrežama.

‘Ispunila nam se želja, dolazi još jedan Ferdinand’

“Ispunila nam se želja, dolazi još jedan Ferdinand”, napisao je bivši nogometaš na Instagramu….

“Jedva čekam da zajedno prođemo čitavu trudnoću i dovedemo našeg malog čovjeka na ovaj svijet”, dodao je Rio Ferdinand.

Dijeca su, naime, od oca i maćehe tražile bracu ili seku i po svemu sudeći sve prethodno rečeno oko neseksanja u samoizolaciji bila je samo dobro smišljena priča kako bi se zabavila engleska javnost.

Poznati par kamerom je zabilježio trenutak kada su na svoj način obznanili klincima kako će svi skupa dobiti još jednog člana obitelji, a njihova reakcija je bila fantastična.

Wright je u svojoj objavi napisala:

“Naša luda kuća postat će malo luđa. Svaki put kad gledam ovaj video plačem, najbolja reakcija ikad. Baby Ferdy, svi smo toliko uzbuđeni što ćemo te upoznati i dobiti”.

Vjenčali se prije devet mjeseci

Vijest o trudnoći dolazi devet mjeseci nakon što se par u rujnu prošle godine vjenčanjem u Turskoj obvezao na međusobnu ljubav.

Po objavljivanju sretne vijesti na Instagramu Rija Ferdinanda pojavilo se oko 1.000 čestitki prijatelja, bivših suigrača i navijača.

Povratak na Net.hr