ONA PODIŽE TEMPERATURU

[FOTO, VIDEO] POKAZALA ČIME RASPOLAŽE U MINIJATURNOM BIKINIJU: Diletta nakon ovog neće mirno spavati

Maria Sol Pérez pokazala svoje zanosno tijelo

Dvadeset i sedmogodišnja Maria Sol Pérez zanosna je Argentinka koja je u toj južnoameričkoj zemlji na glasu kao jedna od najatraktivnijih TV lica. No, uz spomenuto, ona je prava konkurencija Diletti Leotti, vrućoj Talijanki koja spada među najljepše i najizazovnije novinarke na svijetu.

[FOTO, VIDEO] JEDNA OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA SKINULA JE APSOLUTNO SVE SA SEBE: ‘Imala sam previše odjeće’

Karijeru na TV-u započela prije tri godine

Sol Pérez je svoju karijeru na televiziji započela prije samo tri godine kao sportska novinarka, a sada je voditeljica vremenske prognoze. U međuvremenu je nastavila sa svojim dobrim starim navikama.

Snimke svojih treninga tako redovito objavljuje na društvenim mrežama. No, u posljednje tri godine njezin status na društvenim mrežama eksplodirao je. Naime, 2017. prešla je na Instagramu brojku od milijun pratitelja, da bi sad došla do brojke od 5.6 milijuna onih koji uživaju u njezinim objavama koje golicaju maštu.

Uživa u bazenu

Jednu takvu objavu zalijepila je na svoj Instagram profil prije manje od sat vremena koja je odmah postala hit. Jasno i zašto…

View this post on Instagram

Escápate conmigo 😏

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on

Maria Sol Pérez tako se uživa kupajući se u bazenu u nekim toplijim krajevima i mami muške uzdahe prilikom izlaska iz bazena. Samo pogledajte to tijelo i guzu i sve će vam biti jasno…

Screenshot: Instagram video

Prije dva dana pokazala je čime raspolaže kad je ležala na travi…

Zadnjih dana zanosna Maria stalno je u bazenu i u bikiniju, koji više otkriva nego sakriva. No, njezini pratitelji se ne bune.

View this post on Instagram

Acá se estudia con onda 😛🤓

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on

Povratak na Net.hr