banner

MAME MUŠKE UZDAHE

[FOTO, VIDEO] ONE BAŠ NEMAJU SRAMA: ‘Ne znam hoće li to sad možda zvučati perverzno, ali…’

‘Ne znam hoće li to sad možda zvučati perverzno, ali ja te samo želim vući za kosu’

Sestre surferice, Australke Ellie-Jean (25) i Holly-Daze Coffey (22), odlučile su dodatno unovčiti svoju popularnost i seksi izgled, na način da je svaka pokrenula svoj site za odrasle, gdje se mogu vidjeti u raznoraznim izdanjima. Naravno, ako ih želite gledati, onda to morate i platiti. Oboje su svoje pratitelje, kao i javnost, o tome obavijestili putem društvenih mreža.

Njihovi Instagram profili jako su popularni

[FOTO, VIDEO] OVO SAD VEĆ STVARNO NIJE HUMANO: Vruće sestre baš nemaju srama, sad su pokazale previše; Pa netko će dobiti srčani zbog ovog

I kad smo kod društvenih mreža, njihovi Instagram profili jako su popularni kod fanova i svi svakodnevno prate što će seksi seke na njima objaviti. Njihove objave razgolićenih tijela pale javnost i podižu njihovu popularnost na društvenim mrežama.

Ellie-Jean je novim objavama na svom Instagram profilu nastavila sa starim navikama i dodatno podrigla temperaturu u ovim hladnim danima…

“Ellie, vau, ti si apsolutno nevjerojatna, tako lijepa, tako seksi, volio bih da sam uz tebe na ovoj fotki”, jedan je od komentara oduševljenih fanova.

Komentari sve govore

Jedan drugi njezin pratitelj pokraj fotografije na kojoj leži na pijesku okrenuta leđima bez grudnjaka, pokazivajući guzu, dodao:

“Ne znam hoće li to sad možda zvučati perverzno, ali ja te samo želim vući za kosu”.

Holly-Daze Coffey također je osvježila svoj Instagram profil novim vrućim objavama…

Povratak na Net.hr