ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

[FOTO, VIDEO] JE LI OVA VRUĆA PJEVAČICA NEYMAROVA NOVA DJEVOJKA? ‘Postoje stvari koje bi morali samo oni reći’

‘Ne izlazim više u lov kad je pun mjesec. Reci svim onim blesavim djevojkama da sam tvoja beba’

Jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa Neymar povezala se sa zapanjujućom argentinskom pjevačicom nakon koketnih postova PSG-a na Instagramu, što je odmah izazvalo nagađanje da Brazilac izlazi, da se viđa kako god, sa Emilijom Mernes, nakon romantične razmjene poruka na društvenim mrežama, piše čitani britanski tabloid The Sun.

[FOTO] TOMIĆ POVEO NOVU DJEVOJKU PORNOGLUMICU NA AUSTRALIAN OPEN: Trenutno su u izolaciji

Mernesica je bila Neymarov VIP gost za Novu godinu

Neymara su prvi put povezali s lijepom Emilijom Mernes nakon što se pokazalo da je bila VIP gost na njegovom novogodišnjem “druženju”. Par je prikazan kako pleše uz jednu od njezinih popularnih pjesama čiji je refren:

“Ne izlazim više u lov kad je pun mjesec. Reci svim onim blesavim djevojkama da sam tvoja beba”.

The Sun/Screenshot

Lizardo Ponce, Emilijin prijatelj koji je zapalio vatru sumnje da su Mernesica i Neymar u vezi, istaknuo je:

“Jako je drag, vrlo ljubazan i stvarno dobar domaćin. Emilia i Neymar su prijatelji. No, postoje stvari koje bi morali samo oni reći”.

Preko noći je i sam nogometaš potaknuo još pitanja o svom statusu, na način da je poslao brineti emoji u obliku srca, nakon što je na internetu objavila fotografiju sa svojom kumčicom i napisala:

‘Želim vjerovati u ovu ljubavnu vezu. Volim ih oboje i želim ih vidjeti zajedno’

“Ja sam kuma. Volim te, dijete moje”.

Ova 24-godišnjakinja odgovorila je vlastitim emojima “voljenog lica”, kako to ističu Englezi. Fanovi su odmah odgovorili porukama ohrabrenja. Jedan je rekao: “Želim vjerovati u ovu ljubavnu vezu. Volim ih oboje i želim ih vidjeti zajedno. ”

Inače, Neymarova posljednja ozbiljna djevojka bila je brazilska glumica i model Bruna Marquezine. Par je po drugi put prekinuo 2018. godine. Napadač PSG-a prošle je godine bio povezivan sa seksi američkim modelom Natalijom Barulich. Kasnije je demantirala sve tvrdnje i nagađanja da su u vezi nazvavši to “najvećom šalom ikad’.

Povratak na Net.hr