[FOTO] SVI SU SE U STUDIJU PREZNOJAVALI ZBOG NJE: / Atraktivna voditeljica iznenadila izjavama: 'Sigurno imate dobru spermu'

Image

Garcia nije mogao vjerovati što ga pita, ali se na koncu nekako snašao i odgovorio joj

6.1.2021.
9:12
VOYO logo

Slavna TV voditeljica, Britanka Kate Abdo, koja trenutno radi za američku kuću CBS, izazvala je lavinu reakcija u jednoj od svojih posljednjih emisija. Iako ima pregršt iskustva i cijenjena je među novinarima, ovaj put je zbog jednog nekonvencionalnog pitanja, odnosno konstatacije, postala tema u cijelom svijetu.

U emisiji joj je gostovao otac boksača Ryana Garcije, a ona je pred milijunskim auditorijem odlučila pohvaliti njegovu - spermu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno ste ponosni što imate dva sina boksača, učinili ste ih zgodnima i pravim sportskim ličnostima. Pa vi sigurno posjedujete prilično dobru spermu", ispalila je Abdo i ostavila Garciju okupanog u znoju.

Garcia nije mogao vjerovati što ga pita, ali se na koncu nekako snašao i odgovorio joj: "Ha eto, hvala vam puno na komplimentima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, intervju je nastao nakon što je boksač Ryan Garcia u noći sa subote na nedjelju nokautirao Lukea Campbella spektalularnom meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo