banner

NEODOLJIVA

[FOTO] SUPERZGODNA ATLETIČARKA IVANA HLADNO OTPILILA CRISTIANA: Počeo ju pratiti nakon natjecanja u Zagrebu

Ronaldo na Instagramu prati tek 450 osoba, a njega prati više od 200 milijuna ljudi

Banjolučka atletičarka Ivana Macanović može se pohvaliti time da je jedna od rijetkih osoba koje na Instagramu prati najpopularniji sportaš svijeta i najpraćenija osoba na toj društvenoj mreži, Cristiano Ronaldo. 

Ronaldo na Instagramu prati tek 450 osoba, a njega prati više od 200 milijuna ljudi. Među tim malobrojnim ljudima koje prati je i Ivana Macanović. Prati ju već nekoliko godina, odnosno počeo je u trenucima nakon veze s Irinom Shayk i prije veze s Georginom Rodriguez. I sama Ivana je dosta popularna na Instagramu, eto, prati je tamo više od sto tisuća ljudi, a zanimljivo je zapravo kako je njezina priča s Ronaldom završila.

Odbila Ronalda

Macanović je otkrila da je sve počelo na atletskom mitingu u Zagrebu, te da su čak imali i kontakt.

“Tu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Powell, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa (pretpostavljam) Ronaldov je prijatelj, koji je vjerojatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidjela Asafi, pa je tako sve i počelo”, rekla je Ivana za 24sata.

Veli da Ronaldov zahtjev za praćenjem nije vidjela danima i da je bila iznenađena jer nije mogla shvatiti zašto je baš odlučio pratiti nju. Veli da su čak i kratko bili u kontaktu, ali da ga je morala odbiti.

“Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je cijela priča… Moje mišljenje o njemu je da je stvarno dobar čovjek i vrhunski sportaš”, rekla je Macanović.

 

Povratak na Net.hr