IVONA DADIĆ

[FOTO] SEKSI HRVATICA ZALUDJELA JE AUSTRIJANCE: Konačno su joj dali nagradu koju zaslužuje

Osim atletskim uspjesima koji su uistinu vrhunski, Ivona svoju popularnost duguje i savršenoj figuri

Tenisač Dominic Thiem i atletičarka Ivona Dadić proglašeni su najboljim sportašem, odnosno sportašicom Austrije za 2020. godinu u izboru tamošnjih sportskih novinara, dok je najboljom ekipom proglašena nogometna momčad RB Salzburga.

Dadić (26), koja je ove godine ostvarila najbolji rezultat na svijetu u sedmoboju, do svog prvog trofeja najbolje u Austriji je stigla sa 915 bodova, drugo mjesto je sa 568 bodova zauzela skakačica na skijama Chiara Hoelzl sa 567 bodova, a treće prošlogodišnja pobjendica brzoklizačica Vanessa Herzog sa 390 bodova.

[FOTO, VIDEO] POKAZALA ČIME RASPOLAŽE U MINIJATURNOM BIKINIJU: Diletta nakon ovog neće mirno spavati

Dadić je dosada dva puta završavala na drugom mjestu u ovom izboru (2016, 2018). Austrijanka hrvatskog porijekla konačno je stigla do nagrade koju je toliko htjela, a mora se priznati da joj je porasla popularnost, i to jako puno.

Ivona je prije tri godine na svom Instagramu imala tek nekoliko tisuća pratitelja, da bi se taj broj popeo na gotovo 180 tisuća. Osim atletskim uspjesima koji su uistinu vrhunski, Ivona svoju popularnost duguje i savršenoj figuri. Pogledajte kako izgleda njen Instagram. Tko zna, možda joj postanete novi pratitelj.

Povratak na Net.hr