MAMI MUŠKE UZDAHE

[FOTO] REGIJA UZDIŠE ZA CRNOGORSKOM ODBOJKAŠICOM: Pojam je gdje god se pojavi

S Filipina u Italiju, zemlju u kojoj je već igrala

Ona je Tatjana Bokan (32), jedna je od najboljih crnogorskih odbojkašica i najlepših tamošnjih sportašica koja sad nastupa za u VolAlto Caserti, talijanskom klubu koji se trenutno natječe u A1 ligi. Tijekom svoje karijere igrala je u 13 klubova. Posljednji klub za koji je nastupala bio je filipinski Chery Tiggo Crossovers.

Što se tiče Caserte, njoj u prošloj sezoni i nije išlo najbolje te su u pauzi prije koronavirusa u 19 utakmica stigle tek do dvije pobjede, a Tatjana Bokan trebala bi im pripomoći u novoj sezoni sa iskustvom. U Italiji je, naime, igrala. Bilo je to u sezoni 2016./2017. u Volley Pesaru, kao i ranije, 2010/11 u Volley Soveratu.

View this post on Instagram

VELIKO HVALA prije svega mojoj porodici, prijateljima i kumovima na velikoj brizi i podršci! 🙏🏽 HVALA SVIMA VAMA NA DIVNIM PORUKAMA I KOMENTARIMA ❤️ Ja sam presrecna i tu srecu ste mogli i vidjeti zahvaljujuci medijima, putovanje je bilo naporno i trajalo je 70 sati, ali u mojim ocima je preovladavala sreca tako da se umor maltene nije ni mogao vidjeti. Kako su se kilometri “topili” tako je moje srce jače udaralo i da igrala sam na aerodromu i za par onih (kako cujem) koji su to osudili imam samo kratak komentar : JA SE SVOJOJ FAMILIJI I PRIJATELJIMA, SVOJOJ CRNOJ GORI UVJEK SA POSEBNIM IŠČEKIVANJEM I UZBUDJENJEM VRAĆAM A OVO JE BILA POSEBNA PRILIKA, jer sam dane provodila u strijepnji da moj povratak medju svoje nece biti realizovan (zbog svih propalih karata koje sam kupila, otkazanih letova i zatvorenih aerodroma)! Hvala dragom Bogu mnogo vise je onih koji su pozitivni, i ostanite mi takvi jer cemo samo ujedinjenjem izvojevati bitku protiv ovog nevidljivog protivnika! P.S. da u samoizolaciji sam i nemojte brinuti ja sebi necu dozvoliti da u periodu od #28dana nekoga ugrozim 💋 I jos jedna jako bitna stvar, ovo nisam uradila jer me neko nagovorio ili ne daj Boze naredio ovo sam licno ja smislila i ne nikako kako bih provocirala nekoga ili se bavila politikom jer to nije moja interesna svera, ja sam samo veliki #patriota i neizmjerno volim svoj “krš” 🇲🇪 #volimvas #crnagora #montenegro #covide19 #corona #quarantine #samoizolacija #28

A post shared by ⋆ 🎀 𝓝𝓳𝓪𝓷𝓳𝓪 🎀 ⋆ (@tanja_bokan_) on

Svojim bi igrama trebala skrenuti pažnju na sebe na terenu, a često je na meti kamermana i fotoreportera koji je obožavaju zbog njenog izgleda.

Povratak na Net.hr