banner

DOBRA, DOBRA

[FOTO] PREZGODNA TENISAČICA PROMIJENILA KARIJERU: Iskoristila dobar izgled i zaradila više nego od sporta u cijeloj karijeri

Situacija se proteklih mjeseci dodatno pogoršala zbog korona-krize i brojni su tenisači zamalo završili na rubu bankrota

Nažalost, tenis, iako je vrlo popularan sport, nije baš najisplativiji ako se ne nalazite među najboljih stotinu igrača ili igračica na svijetu, a čak niti tu oni iz donjeg doma ne žive tako lagodno kao ovi u vrhu.

Situacija se proteklih mjeseci dodatno pogoršala zbog korona-krize i brojni su tenisači zamalo završili na rubu bankrota. Međutim, 455. igračica svijeta Eden Silva odlučila je promijeniti profesiju i to joj se itekako isplatilo. Počela se baviti modelingom i na tome je zaradila više novca u nekoliko mjeseci nego u cijeloj seniorskoj teniskoj karijeri.

“Uvijek sam se zanimala za modu i ljepotu. Agencije su mi pružile priliku. Smatraju da sam im zanimljiva. Isplatila se ova promjena, pozivi stižu sa svih strana… Još sam fokusirana na tenis, ali mislim da će me ovo okrenuti novim uspjesima”, otkrila je Silva kojoj je najveći uspjeh u teniskoj karijeri prvo kolo kvalifikacija za Wimbledon i neloša karijera u parovima na kojima je sve skupa zaradila oko 100 tisuća eura.

Povratak na Net.hr